eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

MODELMASTER 2016 - prvé fotografie!

Pridaný 18.06.2016 | autor admin

Súťaž MODELMASTER 2016 je presunutá na 18. jún 2016 

18. jún 2016 ... Ján Moravčík ... MODELMASTER 2016 je úspešne za nami. Len pred malou chvíľou sme dorazili domov. Na konci článku nájdete prvé fotografie, zajtra na stránky pribudne podrobný report a fotogalérie skompletizujeme. 

17. jún 2016 ... Ján Moravčík ... už zajtra sa stretneme v Handlovej na súťaži a organizátori pripravili pre modelárov novinky týkajúce sa stravovania. 

Budem citovať z mailu Martina Michaloviča:

"Ako sme už viackrát spomínali – k dispozícii bude bufet so širokou ponukou, v ktorom bude zároveň robená ochutnávka kávy Miko. Veríme, že túto možnosť využijete.

Novinka:

Okrem bufetu a ochutnávky kávy sme v spolupráci s PEOPLE restaurant/coctail bar pripravili pre každého prihláseného modelára sobotné obedové menu, v ktorom je zahrnutá polievka, výber z troch hlavných jedál a limonáda za výhodnú cenu.

Reštaurácia sa nachádza hneď vedľa kultúrneho domu a samozrejme jej štandardnú ponuku jedál a nápojov môžu využiť aj všetci ostatní."

Čo sa týka parkovania, komplikované -ako v každom väčšom meste na Slovensku.

Odkedy nám v Handlovej prerobili námestie a spravili z neho pešiu zónu, je parkovanie skúškou vašej trpezlivosti a nervov. A viac než inokedy žiaľ platí že „kto prv príde prv melie“...

  • Navyše – začala rekonštrukcia Potočnej ulice, takže:
  • najväčšie parkovisko v meste - za kultúrnym domom - je obsadené pracovnými strojmi a je tam zákaz vjazdu.
  • Priamo na námestí a v jeho najbližšom okolí parkujte iba na vyznačených plochách (nastriekané biele pruhy).
  • Môžete využiť aj Partizánsku ulicu a malé odbočky ktoré vedú k parkoviskám pri domoch a bytovkách.
  • Väčšie parkovisko je pri supermarkete Coop Jednota a miesta sú aj za supermarketom oproti podnikateľskému inkubátoru.
  • Malé parkovisko je pri pošte.
  • Pri parkovaní, aj keď to bude náročné, dodržujte dopravné značenie, kamerový systém v Handlovej je funkčný a ochrancovia zákona „pomôžu a ochránia“ vás veľmi radi...

14. jún 2016 ... Ján Moravčík ... už len pár dní nás delí od súťaže MODELMASTER 2016. Organizátori upozorňujú, že možnosť prihlásiť si modely cez internet máte len do zajtra do 20:00 hod. Potom už len na mieste v sobotu. 

Svoju účasť potvrdili aj nasledovní predajcovia:

  • SKmodels
  • draco.sk
  • airbrushcentrumsk.sk
  • AFD models

06. jún 2016 ... Ján Moravčík ... termín súťaže Modelmaster 2016 sa neúprosne blíži. Workshop, na ktorom sa predstaví Martin Red Kováč prešiel zmenou témy. Martin sa zameria na tvorbu zásahov na modeloch bojovej techniky. Chceli by sme vyzvať všetkých súťažiacich, aby si svoje modely prihlasovali prostredníctvom google formuláru. Na odkaz sa dostanete, keď kliknete TU.

18. apríl 2016 ... Ján Moravčík ... pred malou chvíľou som dotelefonoval s Matúšom Svibom, ktorý mi oznámil, že súťaž MODELMASTER 2016 sa presúva na termín 18. jún 2016 a to z technických príčin (problémy s podlahou, ktoré sa po rekonštrukcii prejavili práve tieto dni). 

29. marec 2016 ... Ján Moravčík ... organizátori súťaže pred pár dňami spustili elektronickú registráciu modelov. Postačí, keď kliknete TU. Na súťaži tiež budete môcť vidieť veľmi zaujímavý workshop Martina „Reda“ Kováča na tému odreniny a stekance.

Ak mám správne informácie a moja pamäť ma neklame, tak Modelmaster v Handlovej bude tohto roku oslavovať svoje piate výročie. Súťaž vznikla na popud Matúša Svibu z Handlovej, ku ktorému sa pridali Martin Michalovič a Andrej Pračko. Len tak pre zaujímavosť, prví dvaja menovaní patrili v minulosti do modelárskeho klubu Bulldog, neskôr si vytvorili vlastný klub a rozhodli sa, že aj Handlová si zaslúži svoju modelársku súťaž. Prvé ročníky sa konali v telocvični mimo centrum mesta. Priestory boli výborné, problém však bol s dostupnosťou obchodov alebo reštaurácií. Minulý rok sa súťaž presunula do kultúrneho domu, ktorý sa nachádza priamo v centre mesta a bola to veľmi pozitívna zmena! Organizátori už začali s prípravami a prostredníctvom nášho webu vám budeme prinášať nové informácie. Veríme, že sa usporiadateľom podarí udržať tempo, prinesú opäť kvalitný ročník súťaže Modelmaster a zabezpečia šarmantnú obsluhu bufetu tak, ako sme na to všetci zvyknutí. 

návrat hore