eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hoštejn Model Cup 2024, Hoštejn (CZ)

11.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hoštejn Model Cup 2024, Hoštejn (CZ)

11.05.2024

Spielwarenmesse Norimberg 2016 - viac ako 400 fotografií!!!

Pridaný 30.01.2016 | autor Daniel Hajtinger, Ján Moravčík

30. január 2016 ... Ján Moravčík ... 6:00 do albumu na našich facebookovských stránkach som nahral viac ako 400 fotografií. Fotografie si môžete pozrieť, keď kliknete na banner nižššie.

29. január 2016 ... Ján Moravčík ...  21: 55 to teda bola jazda ... včera tesne pred pol dvanástou v noci som sa vybral na dlhú cestu do Norimbergu, aby som absolvoval svoju premiéru na 67. svetovom veľtrhu hračiek. Po šiestich hodinách cesty vlakom (musím povedať, že aj napriek nie ideálnym podmienkam som zažil najdlhšie trvajúci spánok za posledné dva mesiace) ma v Prahe na hlavnej stanici vyzdvihol Jindro spolu s Andrejom Krašeninnikovom. Cestou sme zbehli po Jura Ščučku a mohli sme sa vybrať na ďalšiu etapy cesty autom, tentokrát trvajúcu len tri hodiny. Tesne po pol deviatej sme sa zastavili v McDonalde na raňajky, kde sme si všetci dopriali výdatné jedlo, aby sme mali dostatok energie na náročný deň, ktorý nás čakal.

O desiatej sme zaparkovali pred obrovským veľtržným centrom v Norimbergu. Priestory tohto objektu sú kolosálne. Naše kroky viedli do haly číslo 7A, kde sa sústredili všetci významní producenti plastových modelov. Obehli sme tak stánky firiem ICM, Tamiya, AMMO Mig – Takom (na stánku chýbal Mig Jimenez, ktorý mal do Norimbergu pricestovať až neskoro večer, zastúpili ho Carlos Cuesta, Róbert Deák a Charlie Prittchet), Italeri, Master Box, Miniart, Academy, Trumpeter, Airfix, Revell, Plus model, Hauler, Brengun, RS models a samozrejme Eduard.  Nebudem písať, čo nás zaujalo, to sa dozviete v najbližšom čísle mesačníka Modelář. Prezradím, že na niektoré novinky sa obzvlášť teším!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

o pár hodín sa Ján Moravčík vydá na dlhú cestu do Norimbergu, kde navštívi 67. medzinárodný veľtrh hračiek. Nočným vlakom sa presunie do Prahy, kde ho ráno bude čakať výprava časopisu Modelář s vedúcim  zájazdu Jindrom Štěrbáčkom. Prečo je tento veľtrh tak vyhľadávaný obchodníkmi a návštevníkmi? Rozhodne pre jeho veľkosť. Každý rok sa v Norimbergu prezentuje viac ako jeden milión produktov, z toho 75 000 sú absolútne novinky, a to všetko na výstavnej ploche 170.000 m2. Veľtrh navštívi viac ako 70 000 návštevníkov takmer z celého sveta. Janči bude celú cestu podrobne monitorovať a prostredníctvom fotografií vás o všetkom informovať. Sledujte stránky priatelia, bude to zaujímavé!

zdroj: www.spielwarenmesse.de

Súvisiace články

návrat hore