eastmodels.sk
eastmodels.sk

Mosonshow 2024 (HU)

20.04.2024
#

Nasledujúca udalosť

Mosonshow 2024 (HU)

20.04.2024

Panzershow Návsí 2016 - už dnes!

Pridaný 25.06.2016 | autor Ján Moravčík

23. jún 2016 ... Ján Moravčík ... už len dnes do polnoci je spustená elektronická registrácia modelov prostredníctvom Modelarea.sk. Pre registráciu svojich modelov kliknite TU

Tešíť sa môžete na predajcov:

  • SKmodels
  • plasticplanet.cz (tu si môžete pri predobjednaní tovaru uplatniť10% zľavu)

Pre modelárov sú pripravené špecálne ceny:

  • MK pri MsKS Rimavská Sobota
  • Ceny orgánizátorov súťaže Štefánikovo krídlo
  • pohár portálu EASTMODELS.sk

Určite to poznáte. Počas roka navštívite niekoľko súťaží, no medzi nimi je niekoľko alebo len jedna, ktorá je pre vás niečím významná. Pre mňa je takouto súťažou jednoznačne súťaž Panzershow Násí. Prečo? Tých dôvodov je viacero. Prvým z nich sú jednoznačne ľudia. Súťaž organizuje Radek Dostál, ktorý dáva do organizácie naozaj maximum zo seba a je to cítiť. V neďalekom Jablunkove bývajú bratia Topalovci, s ktorými sa poznám od prvého ročníka súťaže Bulldog fest.

S Radkom Dostálom 


Druhý zľava Richard Topalov

Ďalšou veľmi podstatnou vecou je atmosféra. Tým, že Návsí je obec, súťaž má vďaka tomu svoju neobyčajnú, komornú a veľmi priateľskú atmosféru. Je to jediná súťaž v roku, kedy mám pocit, že si dokážem s modelármi dostatočne pokecať, prezrieť modely a hlavne moja hlava dokáže vypnúť od všedných starostí. Ako bonus je to, že pár sto metrov od miesta konania súťaže je pán Czudek, ktorý má v súkromnej zbierke niekoľko kúskov bojovej techniky a v tento deň môžete využiť možnosť sa na tejto technike za symbolickú cenu zviesť.

Zbožňujem, posedenia po súťaži. Partia modelárov zostáva v penzióne Kostkov, kde prebieha spoločenský večer a je to skvelým vyvrcholením celého podujatia. Aj keď je organizovanie modelárskej súťaže veľmi náročné a stojí to veľa úsilia, som rád, že Panzershow 2016 sa uskutoční. Priatelia, ak si chcete kvalitne oddýchnuť, poprípade stráviť deň aj spolu s rodinou, súťaž v Návsí je tým pravým podujatím. Eastmodels team bude v Návsí už od piatka, aby organizátorom pomohol s prípravami a stretol sa spolu s priateľmi. 

Súvisiace články

PANZERSHOW 2017 - prvý deň

Pridané 23.06.2017

Panzershow 2015

Pridané 08.08.2015

návrat hore