eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

SU 122 od firmy Miniart

Pridaný 21.06.2016 | autor PR

Model SU 122 od firmy Miniart s kompletným interiérom si môžete predobjednať v obchode PROSPEKTOR. Stačí, keď kliknete na obrázok nižšie. 

Kto sa aspoň trochu orientuje vo výrobcoch modelov určite mi potvrdí, že azda najväčším prekvapením posledných mesiacov je smerovanie ukrajinskej firmy Miniart. Prečo? Z jednoduchého dôvodu, kvalita a najmä výber predlôh modelov ich predurčuje k úspechu. Keď sme boli v januári na svetovom veľtrhu hračiek v Norimbergu, na stánku Miniart sa predstavovala horúca novinka tank T-44. Nikto netušil, že hneď po tomto modeli sa táto firma rozbehne ešte viac. Krátko na tom avizovala vydanie modelu T-54 v mierke 1:35. Povedali by ste si, veď to nie je nič mimoriadne. Vo svojom portfóliu ju už má aj firma Takom a iné firmy. Rozdiel medzi Miniartom a ostatným svetom je ten, že niektoré svoje modely obohacuje o kompletný interiér a motor. Za cenu 30 – 45 Eur (podľa druhu modelu) tak máte kompletný model, do ktorého už nemusíte investovať.

Posledne vydaný model je samohybné delo SU 122 taktiež s prívlastkom „Interior Kit“. Jedná sa o skvelý model za veľmi atraktívnu predajnú cenu. A o tom, že model je skutočne fantastický svedčia fotografie nižšie. 

návrat hore