eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Posledné voľné miesto do Telfordu so slovenskou výpravou!

Pridaný 15.08.2016 | autor eastmodels, Marián Glemba

15. august 2016 ... Marián Glemba ... od Jána Moravčíka som sa pred malou chvíľou dozvedel, že cez víkend telefonoval s Martinom Mikulášom, vedúcim výpravy na jednu z najprestížnejších súťaží, ktoré sa na svete organizujú, do Telfordu. Aj napriek tomu, že na posledné voľné miesto bolo po avizovaní hneď niekoľko záujemcov, žiadnemu to nakoniec z rodinných alebo pracovných dôvodov nevyšlo. Preto je toto miesto stále voľné. V prípade záujmu kontaktujte priamo Martina (tel. číslo: 0903 967 578 alebo na email: klubzobor@live.com).

Len pre spresnenie, ubytovanie má celá výprava v jednom hoteli neďaleko mesta Telford, cestou späť sa plánuje zastávka v niektorom z múzeí v Anglicku, Francúzku alebo v Nemecku. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Slovensko sa po rokoch konečne rozhýbalo a do Telfordu na podujatie Scale Model World zorganizovalo vlastnú výpravu. V minulosti cestovali slovenskí modelári buď z českou alebo poľskou výpravou. Zoznam ľudí, ktorí majú o túto „expedíciu“ záujem je takmer uzavretý a k dnešnému dňu zostáva už len jedno posledné miesto. Kto z vás milí čitatelia by mal záujem o návštevu tohto mimoriadne ceneného modelárskeho podujatia, svoj záujem nahláste priamo vedúcemu zájazdu Martinovi Mikulášovi, tel. číslo: 0903 967 578 alebo na email: klubzobor@live.com.

Organizácia zájazdu do Telfordu 

Akcia sa uskutoční 12. - 13 novembra 2016 (sobota, nedeľa). Pätnásťmiestny mikrobus odchádza z Popradu vo štvrtok ráno 10.11. 2016 (čas bude ešte spresnený). V Poprade nastúpi jedna partia. Zvyšok nastúpi v Nitre. Plánovaný odchod z Nitry je okolo štrnástej hodiny. Predpokladané náklady na cestu (mikrobus + dvaja šoféri) je 250 eur.  Ďalej je potrebné si pripraviť 75 až 80 libier na ubytovanie (spí sa tam v piatok a sobotu). To sa zvyčajne platí až na hoteli. Je nutné si pripočítať nejaké prostriedky na stravovanie a vreckové. Predpokladaný príchod do SR je noc z pondelka na utorok. Takže je nutné počítať so štyrmi dňami dovolenky. 

zdroj obrázka: www.smwshow.com

návrat hore