eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hoštejn Model Cup 2024, Hoštejn (CZ)

11.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hoštejn Model Cup 2024, Hoštejn (CZ)

11.05.2024

How to paint 1/72 military vehicles

Pridaný 23.07.2016 | autor Martin Hronský

Po búrlivom období, kedy z firmy AK-interactive odišiel Mig Jimenez (z firmy si so sebou „zobral“ aj svoju manželku Elizabeth, Carlosa Cuestu a Ricka Lawlera) bola práve značka TWM (The Weathering Magazine) to jediné, čo mu z tejto spolupráce ostalo. Všetko ostatné musel začať budovať krok po kroku úplne od nuly. Hneď po prvých mesiacoch bolo jasné, že práve firma Ammo Mig Jimenez bude udávať trend v tejto oblasti modelárstva. Dnes a najmä vďaka skvelému marketingu, ktorý robí celý tím ľudí okolo Miga Jimeneza má silné postavenie na trhu.

Tak ako sa vyvíjajú patinovacie produkty a farby, rovnako sa vyvíja aj časopis TWM. Postupom času sa rozšíril o TWM – aircraft a TWM - special. Pred pár dňami sa na internete zverejnila stručná informácia, ktorá informovala o novej publikácii TWM – special, ktorá sa venuje čisto farbeniu a patinovaniu modelov bojovej techniky v mierke 1/72. V špeciálnej publikácii nájdete modely Alexa Clarka, Miga Jimeneza, Sergeja Golikova, Fabrizia Repetta, Leonida Postneho a Artura Walachowskeho. Okrem týchto zahraničných modelárov môžete nájsť v knihe aj model Jána Moravčíka. Ako sa nám podarilo zistiť priamo od Jána, tak model dokončil už v januári minulého roka a veľmi sa teší, že bude publikovaný. Je poctený tým, že môže byť súčasťou publikácie s tak skvelými modelármi.

My práve zisťujeme, či bude táto publikácia dostupná aj na Slovensku (distribúciu sortimentu Ammo Mig Jimenez zabezpečuje modelársky obchod Prospektor). Čo s určitosťou vieme povedať už teraz je to, že bude dostupná v anglickom, španielskom a francúzskom jazyku.

 

návrat hore