eastmodels.sk
eastmodels.sk

Velikonočný Postějov 2024, Prostějov (CZ)

29.03.2024
#

Nasledujúca udalosť

Velikonočný Postějov 2024, Prostějov (CZ)

29.03.2024

O pohár Bielych Albatrosov 2016 - novinky od organizátorov

Pridaný 03.10.2016 | autor Ján Moravčík, Daniel Hajtinger

Súťaž o Pohár Bielych Albatrosov sa uskutoční 8. októbra 2016 v priestoroch jedálne Gymnázia Leonarda Stockela v Bardejove

 

3. október 2016 ... Daniel Hajtinger ... v Bardejove už túto sobotu počas súťaže môžete dobre nakúpiť. Predaj modelov a príslušenstva budú zabezpečovať títo predajcovia:

Elektronická registrácia modelov, ktorá už beží, končí v piatok 7. októbra 2016 o 12:00 hod. 

30.september 2016 ... Daniel Hajtinger ... už o týždeň sa mesto Bardejov stane dejiskom tradičnej, priam až legendárnej súťaže O Pohár Bielych Albatrosov. Aké ceny čakajú na víťazov? Iba pripomeniem, že modely si modelári môžu do súťaže prihlásiť aj prostredníctvom internetu. Link nájdete na obrázku registrácia nižšie v texte. 

14. september 2016 ... Daniel Hajtinger ... do súťaže v Bardejove nám ostáva niečo menej ako jeden mesiac a vy si môžete svoje modely registrovať aj prostredníctvom internetu, stačí, keď kliknete na obrázok nižšie. Pokiaľ vás zaujíma, koľko a aké modely sú prihlásené stačí, keď kliknete TU

17. august 2016 ... Ján Moravčík ... aj keď súťaž O pohár Bielych Albatrosov nepatrí medzi najväčšie akcie na Slovensku, obľúbená medzi modelármi je najmä kvôli neopakovateľnej atmosfére. Súťaž roky organizuje Milan Cuper, kultová postava slovenského modelárstva, ktorého môžete vidieť takmer na každej súťaži na Slovensku a ak sa náhodou vyberiete do Telfordu, nájdete ho aj tam. Okrem Milana stojí za súťažou Peťo Kaminský a partia modelárov zo spriateleného klubu KPM Prešov.

Tohto roku oslávi súťaž svoje 15 narodeniny. Pre modelárov je pripravených dvadsať súťažných a tri vekové kategórie. Minulý rok som mal na súťaži premiéru a zostal som prekvapený z kvality súťažných modelov, ktorú zodvihli najmä poľskí modelári. Z tohto titulu súťaž nesie prívlastok medzinárodná. Okrem samotnej výstavy je súčasťou programu aj legendárne posedenie v rekreačnom areáli Mníchovský potok. Bližšie informácie nájdete na plagáte nižšie.

Keďže sme sa s organizátormi dohodli na spolupráci, na našich stránkach nájdete všetky podstatné informácie, rovnako tak sa môžete tešiť na bohatú fotogalériu po súťaži a ak motyka vystrelí, aj z kultového stretnutia na „Mnicháči“. 

Súvisiace články

návrat hore