eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

II. modelársky workshop Prešov - fotogaléria!!!

Pridaný 11.10.2015 | autor Daniel Hajtinger

11.10. 2015 Daniel Hajtinger ... v galérii na konci článku nájdete fotografie z II. modelárskeho worshopu a výstavy modelov v Prešove. Príjemné pozeranie priatelia!!!

Bohužiaľ, až v Bardejove sme sa dozvedeli, že v sobotu 10.októbra sa bude konať v poradí druhý modelársky workshop a výstava v Prešove, pod organizátorským dohľadom členov KPM Prešov. Jedná sa o nesúťažnú akciu, kde budete môcť vidieť veľké množstvo modelov všetkých kategórií, rovnako tak bohatý doprovodný program. Môžete sa tešiť na nasledujúce druhy modelov:

  • plastikové modely
  • papierové modely
  • RC modely /autá, lietadlá/
  • železničné modely

Ako sme už spománali v úvodných vetách, jedná sa o druhú takúto akciu, ktorá sa v Prešove organizuje. Prvý ročník sa konal na jar v roku 2012, rovnako v priestoroch CVČ ABC, Októbrová 30, Prešov, tak ako tomu bude aj tohto roku. Akcie sme sa vtedy zúčastnili a musíme konštatovať, že bola veľmi dobre organizovaná. Množstvo vystavených modelov, zaujímavé workshopy, rovnako tak burza modelov. 

Ak by ste mali záujem o predaj, vystavovanie alebo workshop, poprípade sa chcete na hocičo informovať, píšte na mail: kpmpresov@kpmpresov.sk

 

návrat hore