eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Encyklopédia stavby bojovej techniky

Pridaný 24.10.2015 | autor eastmodels

Veľké množstvo výrobcov, či už modelov, doplnkov pre modely alebo rôznych patinovacích prostriedkov okrem týchto produktov ponúka vo svojom portfóliu aj rôzne časopisy, publikácie a knihy. Niet pochýb, že tejto oblasti sa medzi prvými začal venovať Miguel Jimenez a urobil veľmi veľa propagačnej práce, aby sa tieto špeciálne publikácie dostali do rúk modelárov. Robí tak už niekoľko rokov. Pred nedávnom vyšla séria kníh určená pre modelárov, ktorí sa venujú stavbe modelov lietadiel. Je to ucelený rad chronologicky zoradených čísel tak, aby modelár dostal komplexné informácie od začiatku stavby lietadla, až po jeho záverečný finiš. Mig tieto knihy vydal s pomocou špičkového modelára Diega Quijana a mala fantastický úspech. Jedinou nevýhodou pre nadšinca bol fakt, že knižky neboli preložené do českého jazyka tak, ako sme tomu zvyknutí u TWM magazínu. 

Netrvalo dlho a Mig odhalil jeho ďalšie tajomstvo v podobe obdobnej série kníh (dokopy ich bude 5) tentokrát určených pre staviteľov modelov bojovej techniky. Prvá časť s názvom "CONSTRUCTION" bude k dispozícii v januári 2016. V kruhoch modelárskych knižných kritikov sa jedná o BESTSELLER! Čo séria knižiek bude vo vnútri ukrývať?

  • viac ako 750 strán
  • viac ako 4500 kvalitných fotografií vo vysokom rozlíšení
  • potrebné informácie k stavbe modelu
  • sprievodcu základným nástrekom a interiérom
  • ako na jednoduché a zložité kamufláže
  • posledné dve časti sa budú venovať patine a záverečným úpravám modelu

Opäť veľkou škodou je, že séria knívh nevyjde v českom jazyku, no bezpochyby to bude atraktívna kolekcia kníh a sami sme zvedaví, či prekonajú úspešnosť kníh FAQ 1 a 2. Všetky potrebné informácie sledujte na stránkach www.migjimenez.com

návrat hore