eastmodels.sk
eastmodels.sk

Momentálne nenasleduje žiadna udalosť

#

Nasledujúca udalosť

Momentálne nenasleduje žiadna udalosť

Šalianske hurricany 2019 - odkaz na fotogalériu!

Pridaný 27.05.2019 | autor Ján Moravčík, Marián Glemba

Šalianske hurricany 2019 sa uskutoční 25. mája 2019 v CVČ Šala, M. R. Štefánika 12

Internetová registrácia

27. máj 2019 ... Marián Glemba ... keďže sme tento víkend organizovali vlastnú akciu (Bulldog 24 hodinový maratón) a väčšina členov EastModels tímu sa jej zúčastnilo, nemohli sme byť na 2. ročníku Šalianskych hurricanov. Vďaka Jarovi Muchovi si môžete pozrieť fotografie z podujatia. Stačí, keď kliknete TU.

19. máj 2019 ... Marián Glemba ... od hlavného organizátora Tomáša Polakoviča sme dostali nové informáce o druhom ročníku súťaže Šalianske hurricany 2019, ktorá sa uskutoční už o šesť dní, a to 25. mája. Budem citovať: "ako občerstvenie sa bude sa predávať kotlíkový guláš, pifko a kofola. Udelená bude ešte jedna špeciálna cena - Najlepší model súťaže, ktorú udelí organizátor. Hodnotenie modelov budú robiť samotní súťažiaci modelári, formou hlasovacích lístkov".

Internetová registrácia stále beží, na prihlásenie modelov cez internet využite prosím odkaz v hlavičke tohoto článku. 

18. apríl 2019 ... Marián Glemba ... elektronická registrácia na druhý ročník súťaže Šalianske hurricany je spustená. Stačí, ak kliknete TU alebo využijete odkaz v hlavičke tohto článku. Organizátori tiež vyhoveli požiadavkam modelárov - súťažiacich a pridali kategóriu V - vrtuľníky. 

11. apríl 2019 ... Marián Glemba ... od Jančiho Moravčíka som v noci dostal mail, v ktorom ma informoval o tom, že od hlavného organizátora súťaže Šalianske hurricany Tomáša Polakoviča dostal mail s oficiálnym plagátom podujatia. Príspevok som spracoval, nech sa páči, tu je.

25. február 2019 ... Ján Moravčík ... presne o štvrť roka sa v CVČ v Šali uskutoční druhý ročník modelárskej súťaže. Po minuloročnom prvom a veľmi úspešnom ročníku sa tak modelári môžu tešiť na ďalšiu modelársku akciu v tomto regióne. Všetkých v mene organizátorov do Šale pozývam!

návrat hore