eastmodels.sk
eastmodels.sk

Momentálne nenasleduje žiadna udalosť

#

Nasledujúca udalosť

Momentálne nenasleduje žiadna udalosť

Novinky GAS HANS

Pridaný 20.02.2024 | autor Ján Moravčík

20. február 2024 ... GASHANS ... v našom e-shope sú odteraz dostupné nové položky vyrobené 3D tlačou. Nájdete tu tri typy nitov, každý typ vo veľkostiach od 0,3 do 1,6 mm.

NB 11 – Guľový nit

Může jít o obrázek projekt a text, kde se píše S 0.3 mm 450 pcs

NB 12 – Plochý guľový nit

Může jít o grafiku projekt a text, kde se píše S 0.6 mm 242 pcs

NB 13 – Plochý nit

Může jít o obrázek text, kde se píše S 1.0 mm 196 pcs

Pozrite si aj ďalšie produkty z radu Bolts & Nuts.

Fanúškovia lietadiel sa môžu tešiť na doplnkový set do lietadla Hawker Hurricane v mierke 1/48 od Arma hobby. 

Na obrázku môže byť prsteň, krúžok na servítky a manžetové gombíky

Na obrázku môže byť text

20. máj 2023 ... GASHANS ... novinkou z radu Bolts & Nuts sú 3 typy krídlových matíc. Každý typ je dostupný v šiestich veľkostiach, ktoré sa hodia na mierky od 1/72 do 1/16.

Butterfly Wing Nut (German type):

Single Wing Nut (German type):

Butterfly Wing Bolt:

11. máj 2023 ... Ján Moravčík ... počas súťaže Mosonshow 2023 sa nám podarilo dohodnúť spoluprácu s niekoľkými producentmi modelárskeho sortimentu, medzi nimi je aj firma GAS HANS. V tomto článku vás budeme pravidelne nformovať o novinkách tejto firmy. Nestrácajme čas, poďme hneď na to!

A72001 Italian armoured car 1ZM Detail set

K detail setu máte k dispozícii hneď tri druhy kolies.

Italian armoured car 1ZM Wheels Type 01

Italian armoured car 1ZM Wheels Type 02

Italian armoured car 1ZM Wheels Type 03

5. august 2021 ... Ján Moravčík ... pred pár týždňami som na facebooku zaregistroval novú firmu, ktorá sa zaoberá výrobou pásov (zatiaľ v mierke 1:72 a 1:48) spôsobom, ktorý výrazne urýchľuje a zjednodušuje proces zhotovenia tejto partie modelov tankov. Neviem prečo, ale v prvom momente som si myslel, že sa jedná o nejakú západnú firmu, pretože kvalita doplnkov bola vynikajúca, a to, že som na príspevok klikol bola náhoda. Takto som objavil GAS HANS.

Mýlil som sa a o to viac som bol potešený, keď som sa dozvedel, že sa jedná o českú firmu, na ktorej čele stojí Ondřej Morický, talentovaný modelár, ktorého som prvýkrát osobne spoznal na súťaži Panzershow v roku 2015 a Honza Hovězak, ktorého nemusím veľmi predstavovať. Kto sa zaoberá bojovou technikou a najmä mierou 1:72 vie, že Honzo je extra trieda!

Firma má aktuálne v ponuke pásy v mierke 1:72 1:48 a verím, že postupne pribudnú ďalšie typy a mierky. Ondrejovi a Honzovi prajem veľa úspechov a ja sa už teším, ako tento užitočný doplnok využijem na nejakom svojom modeli. 

návrat hore