eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Novogodišnji Kup 2021 - prípravy pokračujú

Pridaný 17.11.2021 | autor Ján Moravčík

Novogodišnji Kup 2021 sa uskutoční 11.-12. decembra 2021 v leteckom múzeu Nikolu Teslu v Belehrade

Internetová registrácia

Webové stránky súťaže

17. november 2021 ... Ján Moravčík ... vyzerá to tak, že súťaž v Belehrade bude! Z dôvodu pandemických opatrení sa však neuskutoční tradičná večera v sobotu a zo sprievodného programu vypadol workshop. Počas celého podujatia je nutné mať na sebe v interiéri rúško. 

Na súťaž plánujeme vycestovať aj my v zložení Moravčík, Kvietok a Cuper. Štvrtý člen je stále otázny. Premýšľame tiež nad alternatívou, či cestovať štandardne cez Maďarsko, alebo si urobiť výlet cez Rumunsko. Všetko bude závisieť od "slobody" cestovania v tejto dobe. 

Organizátori spustil internetovú registráciu modelov. 

3. november 2021 ... Ján Moravčík ... od prvej a aj poslednej súťaže, ktorej som sa po dlhých mesiacoch zúčastnil uplynuli už štyri mesiace. Mal som v pláne zúčastniť sa súťaže v Šumperku, ale kvôli karanténnym opatreniam jedného z členov EastModels teamu sa mi to nepodarilo. Mrzelo ma to o to viac, že súťaž organizuje môj priateľ Marek Zindulka. Vďaka Renému Molnárovi sa mi podarilo do Šumperku „poslať“ aspoň moje modely a cez fotografie som si ich mohol porovnať s konkurenciou.

Poslednou šancou na osobnú účasť na modelárskej súťaži v tomto roku môže byť moja obľúbená akcia v srbskom Belehrade – Novogodišnji Kup 2021. Súťaž sa uskutoční 11.-12. decembra 2021 a verím, že po dvoch rokoch prestávky sa opäť stretneme s našimi srbskými priateľmi. Už to nutne potrebujem.

 

návrat hore