eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Banzai-Cars - najlepší obchod pre modelárov civilných vozidiel

Pridaný 29.01.2023 | autor PR

Na modelárskych súťažiach sa objavuje čoraz viac civilných áut. Je to veľmi zaujímavá a cool oblasť modelárstva a v súťažiach máme stále viac modelov áut od civilných, cez športové, pretekárske, nákladné, ale aj modely motocyklov.

Jednou z najlepších predajní so sortimentom pre modelárov civilných vozidiel je bezpochyby Banzai-Cars Model Shop. Je to internetový obchod, personalizovaný práve pre tento typ modelárstva. Má všetko, čo modelári civilných vozidiel potrebujú. Modely sú rozdelené do troch kategórií: civilné vozidlá, motocykle a F1. Predajňa má vlastné farby Banzai-Cars, teda rad produktov Creative Colors, od lakov až po leštidlá. Majú tiež veľmi veľkú ponuku rezinových doplnkov pre modely, nástroje a modelársku chémiu.

Odkaz na obchod:

https://www.comdrive.ig.pl/

https://www.facebook.com/comdrivecars

Na Facebooku existuje aj internetová skupina Grupa Modelarska Banzai Cars and Bikes, nájdete tam veľa modelárov, ktorí sa venujú stavbe civilných vozidiel, organizujú sa tu aj on-line súťaže. Skupina sa predstaví na modelárskych súťažiach najmä v Poľsku. Najbližšie súťaže, na ktorých sa bude prezentovať  s klubovým stolom skupiny sú: Medzinárodný modelársky festival Bytom 2023, 25.-26.3.2023 a Podhalanský modelársky festival Ciupaga 27.-28.5.2023 v Nowom Targu, kde financujú až štyri originálne ocenenia v kategóriách civilných vozidiel:

  • Banzai Cars & Bikes - Zlatý piest v kategórii PC1 - vozidlá, špeciálne, technické, nákladné
  • Banzai Cars & Bikes - Zlatý piest v kategórii PC2 - športové, pretekárske, tuningové vozidlá
  • Banzai Cars & Bikes - Zlatý piest v kategórii PC3 - civilné vozidlá, motocykle
  • Banzai Cars & Bikes - Zlatá sviečka pre juniorov

 

Skupinová stránka:

https://www.facebook.com/groups/2255837641171412

Druhým veľmi zaujímavým internetovým obchodom je Banzai-SF, kde nájdete modely S.C./FI, lode, osobné a civilné lietadlá, ale aj vojenské a obtlačky venované lietadlám. Tu nájdete aj veľmi dobrý základ farieb venovaný civilným lietadlám Creative Colors.

https://www.banzaisf.ig.pl/polskielinielotnicze

Odkaz na stránku:

https://banzaisf.ig.pl/

V ponuke sú firemné stavebnice osobných lietadiel, konkrétne Boeing 737-300, s rezinovými doplnkami a obtlačkami.


návrat hore