eastmodels.sk
eastmodels.sk

Štefánikovo krídlo 2024, Ivanka pri Dunaji (SK)

18.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Štefánikovo krídlo 2024, Ivanka pri Dunaji (SK)

18.05.2024

Nový rad farieb A-Stand z dielne Ammo by Mig Jimenez

Pridaný 08.02.2023 | autor Ján Moravčík

Pred pár mesiacmi španielska firma Ammo by Mig Jimenez uviedla na trh rad farieb A-Stand. Medzi výrobcami farieb, ktorí sa prioritne zaoberajú produkciou „laquer“ farieb začalo byť dusno, pretože sa nevedelo, či po prvotných produktoch nepríde firma Ammo s kompletnou ponukou farieb. Nestalo sa tak a vyzerá, že sa ani nestane. O čo teda ide?

Farby A-Stand sú vysokokvalitné „laquer“ produkty navrhnuté špeciálne pre použitie striekacou pištoľou, nie na nanášanie štetcom. Rôzne rady zahŕňajú odolné primery, širokú škálu metalických farieb, transparentných farieb s lesklou povrchovou úpravou a farby Candy so živými a žiarivými tónmi.

Produktová séria A-Stand zahŕňa aj veľmi odolné matné, pololesklé a lesklé laky a akrylový lak Aqua Gloss, z ktorých každý môže byť nanesený na akýkoľvek typ farby. Súčasťou je aj špecifické riedidlo A-Stand, vhodné pre všetky produkty okrem akrylového laku Aqua Gloss, ktorý možno riediť vodou. Všetky produkty je možné medzi sebou miešať a vytvárať tak nekonečné množstvo rôznych farieb a tónov.

Viac info vo videu nižšie.

Súvisiace články

ATOM - k dispozícii aktuálne 180 odtieňov!

Pridané 24.04.2024NovinkyTipy a triky

STAHLADLER 1 - The German Way of Engineering

Pridané 17.07.2023NovinkyTipy a triky

Cobra Motor Paints - horúca novinka z dielne Ammo Mig Jimenez

Pridané 07.07.2023PodujatiaTipy a trikyVideo

návrat hore