eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Ako vyzerá rekonštrukcia tanku Tiger I v múzeu? TAKTO!

Pridaný 31.10.2023 | autor Ján Moravčík

31. október 2023 ... Ján Moravčík ... po zmene zamestnania, ktorú som urobil v septembri znamenajú prázdniny detí aj moje voľno, a tak som sa tešil, že z nazbieranej inšpirácie zo súťaže Scale Model Challenge sa zavriem do dielne a budem pracovať na modeloch. No, len ako by to bolo, aby všetko vyšlo podľa predstáv. Od prvého dňa voľna som bojoval s chrípkou a čas oddychu na lôžku som si krátil sledovaním videí na YouTube. Iba náhodou som natrafil na kanál The Australian Armour & Artillery Museum a diel, kde partia chlapov rekonštruuje tank Tiger I. Po dopozeraní tohto dielu som sa cítil ako závislý!

Stihol som už pozrieť rekonštrukciu Jagdpanthera a práve sledujem niekoľký diel Stug III, ktorý vzniká z úplného vraku. Okrem výborného spracovania strihu videa, ktorý vás núti porezať sa ďalej a ďalej, sú tieto videa veľmi edukatívne najmä z dôvodu poznania konštrukcie jednotlivých tankov.

Tak ak nemáte lepší program v tento upršaný deň, pozerajte sa na fantastickú prácu chlapov v austrálskom múzeu spolu so mnou.

návrat hore