eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

EastModels žiada o pomoc

Pridaný 05.02.2024 | autor Lukáš Kvietok

Milí priatelia,

už viac ako rok sa Vám po našom „reštarte“ snažíme prinášať najaktuálnejšie informácie zo súťaží, či už formou prvých fotografií, reportov, fotografií všetkých modelov, informácie o novinkách zo slovenského, ale aj zahraničného trhu a veľa ďalších, veríme, že pre Vás užitočných a zaujímavých správ.

Avšak tentokrát sa na Vás obraciame so žiadosťou o pomoc. EASTMODELS.sk po návrate funguje ako občianske združenie, a ako skoro každé občianske združenie, aj my chceme využiť možnosť požiadať o 2% z dane. Vás to stojí len pár minút Vášho času, a nám to nesmierne pomôže.

Vopred Vám všetkým ďakujeme a vážime si Vašu podporu.

V nasledujúcich riadkoch Vám v skratke priblížime, ako najjednoduchšie poukázať 2% pre EASTMODELS.sk.

Všetko to začína žiadosťou o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov, kde v bode 7 – Žiadosť o vystavenie potvrdenia o zaplatení dane na účely § 50 zákona, zaškrtnete štvorcové políčko. Následne Vám Váš zamestnávateľ dá potvrdenie, na ktorom budú informácie potrebné k vyplneniu formuláru na poukázanie 2%. 

Formulár ku stiahnutiu

Vo formulári sa nachádzajú predpísané údaje občianskeho združenia v II. Oddiele, ktoré nie je potrebné dopisovať. Je potrebné vypísať informácie v bodoch 01 a 02, a následne celý I. ODDIEL – ÚDAJE O DAŇOVNÍKOVI. Bod 12, 13 a 14 do vyhlásenia vpisujete z potvrdenia, ktoré Vám Váš zamestnávateľ vystavil.

Následne vypísané, vytlačené a podpísané tlačivo môžete odovzdať na daňovom úrade kdekoľvek v rámci Slovenskej republiky. Okrem vypísaného vyhlásenia je potrebné spolu s ním odovzdať aj potvrdenie o zaplatení dane, ktoré Vám dal Váš zamestnávateľ.

V prípade akýchkoľvek nejasností, alebo problémov nás kontaktujte a veľmi radi Vám poradíme a pomôžeme.

Ďakujeme.

Lukáš Kvietok, 
lukas.kvietok@gmail.com

návrat hore