eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hoštejn Model Cup 2024, Hoštejn (CZ)

11.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hoštejn Model Cup 2024, Hoštejn (CZ)

11.05.2024

PMD - popradský modelársky deň 2016 - fotografie

Pridaný 12.06.2016 | autor Ján Moravčík, Lukáš Šulek

PMD 2016 sa uskutoční dňa 10. - 11. júna 2016 v obchodnom centre MAX v Poprade

12. jún 2016 ... Ján Moravčík ... vo fotogalérii nájdete obrázky z PMD 2016, ktorých autorom je Lukáš Šulek. 

11. jún 2016 ... Ján Moravčík ... práve v tejto chvíli sa v obchodnom centre MAX v Poprade zhromažďujú modelári, aby sa prezentovali na podujatí PMD 2016. Dnes v regióne Tatier nehlásia pekné počasie, a tak môžete sobotu tráviť práve s modelmi. Vďaka veľkému množstvu atrakcií je to na dnes ideálna akcia pre vás a vaše deti. 

08. jún 2016 ... Ján Moravčík ... pokiaľ nemáte plán na sobotu, ste všetci srdečne pozvaní do obchodného centra MAX, kde sa uskutoční tradičná modelárska akcia Popradský modelársky deň. Je to ideálne podujatie pre celé rodiny. Tešiť sa môžete na veľké množstvo modelárskych atrakcií. Kto by mal záujem, program podujatia začína už v piatok poobede. Viac informácií nájdete na stránke www.htmodel.sk

Každý kto sa modelom venuje vie, že mesto Poprad má v modelárstve dlhoročnú tradíciu. V 90. rokoch sa mesto stalo dejiskom najväčšej modelárskej súťaži na Slovensku – Plastic session.  Do Popradu sme často chodievali za nákupmi modelov do legendárnej predajne HT model. Tá na začiatku sídlila v závodnom klube Tatravagóny Poprad, neskôr sa presťahovala do priestorov obchodného domu Prior, aby svoje putovanie ukončila presťahovaním sa do vlastných priestorov, kde bol predtým umiestnený sklad. Firma HT model, ktorej majiteľom je Jozef Anďal okrem obchodnej činnosti organizuje aj najväčšiu modelársku akciu pre všetkých modelárov. Robí tak od roku 2010. Tohto roku to teda bude siedmy ročník.

Program je nabitý atrakciami, modelmi, modelármi a súťažami. Pokiaľ nám to možnosti dovolia, PMD 2016 sa zúčastníme aj my. Vás chceme v mene organizátorov srdečne do Popradu pozvať.

Kompletný program nájdete na nasledujúcich odkazoch.

PMD zoznam vystavovateľov

PMD info pre vystavovateľov

PMD info pre návštevníkov

PMD program aktivít

PMD pre médiá

PMD cenník inzercie

PMD história

 

Súvisiace články

návrat hore