eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Patlák MK Zobor - fotografie

Pridaný 12.07.2016 | autor Ján Moravčík

12. júl 2016 ... Ján Moravčík ... včera večer som si našiel v mojej mailovej schránke fotografie z nitrianskeho patláku, ktorý sa uskutočnil uplynulý víkend. Autorom fotografií je Jaro Mucha a Jaro Fábri. Jaro mucha mi do textu napísal stručné zhrnutie: „patlák bol super - poľovnícka chata má jednu veľkú miestnosť, kde boli pracoviská. Začalo sa na obed v sobotu a s malými prestávkami na debatu, pizzu  alebo opekačku sa patlalo až do pol tretej ráno. Účasť bola hojná a okrem stabilných patlačov boli takí, ktorí dobehli večer a chvíľu si zarezali do modelu a boli aj takí, ktorí dobehli iba pozrieť a pokecať. Dokopy sa tam vystriedalo tak 15 - 16 ľudí. Keď si pozrieš fotku so zaparkovanými autami, tak sú tam NR, BA, MA a DS, takže z klubového patláku na začiatku (keď sa to plánovalo) vznikol patlák pre každého. "Ubytovanie" bolo v patlacej miestnosti - vlastná karimatka a spacák na podlahe, ale pospali sme si len do pol siedmej a potom sme zarezávali ďalej skoro do obeda v nedeľu. Ohlasy od účastníkov boli iba kladné a bola to výborná príležitosť si v pokoji pracovať na modeli, podeliť sa so svojimi skúsenosťami, podebatiť, obkukať od skúsenejších a podobne. Takže nultý ročník patláku dopadol výborne a drobné chybičky do prvého ročníka vychytáme - záujem o nasledujúci patlák je už teraz!“

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Modelársky klub Zobor v Nitre organizuje už túto sobotu modelársky patlák. Ten je určený nielen pre členov klubu ale pre všetkých, ktorí majú záujem zamodelárčiť si v príjemnom prostredí s príjemnými ľuďmi. V rozhovore s Martinom Mikulášom mi Martin oznámil, že sú voľné ešte 2 – 3 miesta. Modelárske patláky patria medzi obľúbené činnosti a to najmä v „hluchom“ období, kedy sa neorganizuje žiadna modelárska súťaž. V prípade záujmu kontaktujte čím skôr Michala Mesároša, kontakt nájdete pár riadkov nižšie. 

Podrobnosti k patláku MK Zobor:

Termín konania: 9. júla od 12:00 do 10. júla do cca 12:00

Miesto konania: poľovnícka chata v Cabaj – Čápore

Kontaktná osoba: Michal Mesároš, tel. č.: 0908137596

Náklady spojené s patlákom sú nasledovné: Je potrebné od všetkých vyzbierať za prenájom chaty 60 eur (to znamená, že ak sa patláku zúčastní 20 ľudí, vyjde to po 3 eurá na hlavu). Stravovanie je na každom účastníkovi. Na chate sa dá opekať a variť guláš, využiť sa dá aj donášková služba pizzérie v Cabaji.

Detaily príjazdu z Nitry:

Smer Šaľa, v obci Cabaj - Čápor odbočiť na Mojmírovce, Svätoplukovo.

po opustení Cabaj - Čápora treba hľadať nenápadnú odbočku doľava, pri autobusovej zástavke -  tabuľa Ranč Nové Sedlo

 (Je tam aj odbočka doprava, ktorá je asfaltová, ale treba odbočiť doľava, na poľnú cestu - viď obrázok).

Po chvíli terénnej jazdy budete vidieť naľavo Ranč Nové sedlo, choďte ešte kúsok ďalej a napravo je cieľ cesty - poľovnícka chata.

Približná adresa: Cabaj - Čápor 922

GPS Súradnice: N 48°14.681 E 18°03.159

Súvisiace články

návrat hore