eastmodels.sk
eastmodels.sk

Mosonshow 2024 (HU)

20.04.2024
#

Nasledujúca udalosť

Mosonshow 2024 (HU)

20.04.2024

ZA model 2017 - rozhovor s Maťom Paludom

Pridaný 04.03.2017 | autor Ján Moravčík, Martin Hronský

ZA model 2017 sa uskutoční 4. marca v Dome kultúry v Lietavskej Lúčke

elektronická registrácia modelov - UKONČENÁ

04. marec 2017 ... Ján Moravčík ... vo fotogalérii od článkom nájdete prvé fotografie zo súťaže. 

03. marec 2017 ... Ján Moravčík ... chalani z KPM Žilina od 16:00 hod. usilovne pracujú na prípravách kultúrneho domu v Lietavskej Lúčke, aby bolo na zajtra všetko nachystané. Vďaka Maťovi Paludovi vám prinášame fotografie. Ospravedlňte prosím ich zníženú kvalitu. 

01. marec 2017 ... Ján Moravčík ... prihlasovanie podelov cez internet potrvá do dnešnej polnoci. Na poslednú chvíľu ohlásil svoju účasť aj modelársky obchod MODELSHOP z Malaciek. 

Aktualizovaný zoznam predajcov:

  • MODELSHOP
  • PROSPEKTOR
  • AIRDESIGN
  • JLC - Libor Kopeček
  • AIRBRUSHCENTRUM (sk)
  • DRACO (sk)
  • Pavel Szostek (papierové modely)

28. február 2017 ... Martin Hronský ... už túto sobotu sa môžete tešiť na súťaž ZA model, ktorá si tohto roku zapíše svoj druhý zarez. Aktuálne si stále môžete prihlásiť svoje modely cez internet. K predajcom pribudla firma KG Kans z Topoľčian.

A aký bude harmonogram súťaže?

8:00 - 10:00 PREBERANIE MODELOV
10:00 - 15:00 VÝSTAVA A HODNOTENIE MODELOV
15:00 VYHLÁSENIE VÝSLEDKOV A UKONČENIE AKCIE

20. február 2017 ... Martin Hronský ... do súťaže ZA model zostávajú už len niečo menej ako dva týždne. Chcete vedieť kto sa ujme workshopov? Organizátori pripravili workshopy hneď dva. Jeden pre plastikových modelárov, druhý pre kolegov papierákov. 

04. február 2017 ... Ján Moravčík ... prinášme vám aktuálny zoznam predajcov, u ktorých budete môcť na 2. ročníku ZA model nakúpiť:

  • PROSPEKTOR
  • AIRDESIGN
  • JLC - Libor Kopeček
  • AIRBRUSHCENTRUM (sk)
  • DRACO (sk)
  • Pavel Szostek (papierové modely)

 

01. február 2017 ... Ján Moravčík ... najnovšie informávie od organizátorov ZA model. 

Prihlásení cez elektronickú registráciu neplatia štartovné!

Pre tých, čo sa budú registrovať na mieste platí poplatok za štartovné:

  • 1€ / senior
  • 0,50€ / junior
  • zdarma / žiak

Týmto rozhodnutím sa snažíme motivovať ľudí, aby sa registrovali elektronicky. Ušetria čas sebe i nám, organizátorom. Treba mať na pamäti, že zaregistrovať elektronicky sa dá vždy, aj keď som si nie istý, či prídem. V prípade, ak nedostavím, nič nedeje. V prípade, že prídem, mám ušetrený čas s vypisovaním hárku a státím v rade.

18. január 2017 ... Ján Moravčík ... o niekoľko týždňov sa v dome kultúry v Lietavskej Lúčke uskutoční druhý ročník súťaže ZA model.  Táto súťaž mala minulý rok svoju premiéru a musím povedať, že to bol najúspešnejší štart novej modelárskej akcie na Slovensku a bez problémov kvalitou, rovnako tak štatisticky predbehla hneď niekoľko súťaží. Ako som už niekoľkokrát písal za vysokou úrovňou stojí výborná lokalita miesta a výborná súhra jednotlivých členov, ktorí stoja za organizáciou. Od Maťa Paludu vieme, že tohto roku bude viac kategórií. O aké konkrétne sa rozšírili si môžete prečítať nižšie.  

25. október 2016 ... Ján Moravčík ... Aj napriek tomu, že modelársky rok 2016 bol v znamení odchodu niektorých modelárskych súťaží, na druhej strane vznikli nové, ktoré majú perspektívu aj do budúcnosti. Takouto súťažou je jednoznačne ZA model, ktorá mala premiéru v marci tohto roku. Aj napriek tomu, že sa jednalo o prvý ročník, organizátorov aj všetkých zúčastnených príjemne zaskočil počet súťažiacich a taktiež množstvo kvalitných súťažných modelov.

Po jednoduchej analýze sa nám potvrdilo to, čo sme tvrdili aj na začiatku, že Žilina je svojou polohou výborným miestom pre organizovanie modelárskej súťaže (je to blízko z každého smeru) a potvrdilo sa aj to, že kolektív ľudí, ktorí sú rešpektovaní modelári a ľudia v modelárskej komunite, mali u zúčastnených úspech.

Práve včera som dostal správu od Mateja Paludu, ktorý ma informoval, o druhom ročníku súťaže. My tak ako prvý ročník, aj tento mediálne zastrešíme a určite prispejeme aj nejakou cenou pre súťažiacich. Tak čo priatelia, už sa tešíte na ZA model 2017?

Súvisiace články

ZA model - prvé fotografie!

Pridané 05.03.2016

návrat hore