eastmodels.sk
eastmodels.sk

Momentálne nenasleduje žiadna udalosť

#

Nasledujúca udalosť

Momentálne nenasleduje žiadna udalosť

Moson model show 2017 - výsledková listina na stiahnutie!

Pridaný 27.04.2017 | autor Ján Moravčík, Laco Nagy

Moson show 2017 sa tohto roku uskutoční 22.-23. apríla v nových priestoroch, adresa: Városi Sportcsarnok, Mosonmagyaróvár, Gorkij út. 1. 

GPS: 47.882614, 17.269688

ON-LINE registrácia modelov ukončená! 

27. apríl 2017 ... Ján Moravčík ... Od Laca Nagya som práve dostal horúcu správu, že výsledková listina z Moson Model Show 2017 je dostupná na stahnutie. Stačí, keď kliknete TU

21. apríl 2017 ... Ján Moravčík ... už zajtra sa začne najveľkolepejší modelársky sviatok. Je veľmi príjemné sledovať na facebooku, koľkí ľudia sa do Maďarska chystajú. Ja sa na cestu vydám na obed. Ešte stále neviem, či pôjdem vlakom alebo autom. Isté je, že podvečer budem v Bratislave, kde sa stretnem s Martinom Hronským a Luckou Szabovou. V sobotu ráno okolo siedmej hodiny je plánovaný odchod na Moson Show 2017. Spolu so mnou pôjde aj Jakub Kopček. Pre tých, ktorí Jakuba nepoznajú. Jakub sprevádzal v roku 2014 Miga a Elizabeth na Slovensku, keď navštívili Liptovský Hrádok a súťaž Bulldog fest. Zajtra mi bude pomáhať s prekladom na AMMO JAM, keďže moja angličtina je na veľmi zlej úrovni (sľubujem, že hneď po štátniciach bude toto môj ďalší cieľ na splnenie). Možno ho nahovorím aj na nejaký zaujímavý rozhovor so zahraničnými modelármi. Rozhodne to bude zajtra veľmi náročný deň, počas ktorého budeme fotiť, točiť videá, chceme sa zastaviť na stánkoch slovenských a českých predajcov. Prvé fotografie by sa mali objaviť na webe už zajtra večer. Sledujte stránky priatelia!

zdroj: Gergo Szaszko - facebook

19. apríl 2017 ... Laco Nagy ... 1495 modelov od 500 modelárov z 34 krajín sveta (medzi nimi Austrália, Singapur, Cyprus, Katar, Malta), to je výsledok elektronickej registrácie modelov na 21. ročník súťaže Moson Show 2017. Tieto čísla robia túto akciu jednoznačne tou najprestížnejšou nielen v Európe, ale trúfnem si povedať, že aj na svete. Už v sobotu sa to všetko začne. EASTMODELS tím sa na súťaži zíde v zložení Moravčík, Hronský, Szabová, Zindulka, Glemba a Pásztor, aby sa už v sobotu večer na webe objavili prvé fotografie z podujatia. Sledujte stránky priatelia!

17. apríl 2017 ... Ján Moravčík ... internetová registrácia sa končí zajtra 18. apríla 2017 o polnoci. odporúčame modely si prihlásiť elektronicky, ušetríte si tak veľa času, ktorý môžete využiť efektívnejšie. 

22. marec 2017 ... Ján Moravčík ... mesiac a pár dní zostáva do najprestížnejšej súťaže Moson show 2017. Organizátori práve dnes spustili internetové prihlasovanie modelov. Stačí, keď kliknete TU. Celú registráciu si môžete zrealizovať aj v slovenskom jazyku, čo celý proces značne uľahčuje. 

27. február 2017 ... Ján Moravčík ... viete, ktorí modelári v Mosoni predvedú svoje modelárske majstrovstvo? Dozvedieť sa to môžete z obrázka nižšie. (obrázok vo vyššom rozlíšení nájdete aj vo fotogalérii pod článkom)

12. február 2017 ... Ján Moravčík ... zaujíma vás ako budú rozmiestnené modely, predajcovia, a kde budete môcť zaparkovať? Nižšie si môžete pozrieť mapu celého podujatia. Mapku vysokej kvality si môžete pozrieť na konci článku. 

03. február 2017 ... Ján Moravčík ... včera som dostal horúcu informáciu, ktorú mi poskytol Laco Nagy, naša spojka s orgaizátormi súťaže Moson show. Okrem zmeny miesta pristúpili organizátori aj k zmenám v kategóriách. Táto informácia sa týka kategórie H-8 (bojová technika do roku 1945 v mierke 1:35), ktorá sa bude tohto roku členiť na pásovú, kolesovú a polopásovú. Táto zmena bola motivovaná veľkým zastúpením modelov v tejto kategórii v minulom období.  

31. január 2017 ... Ján Moravčík ... pred pár minútami zverejnili organizátori súťaže Mosonshow fotografie čerstvodostavanej športovej haly, ktorá nahradí pôvodné priestory Univerzity. Po zverejnení informácií o zmene miesta konania sa na internete rozprúdila pomerne intenzívna debata o to, či je tento krok správny. Veľa ľuďom imponovali pôvodné priestory kvôli atmosfére, druhý tábor ľudí tvrdil, že súťaž má stále potenciál a presunúť ju do nových, väčších priestorov jej len pomôže. Čo si o tom myslím ja? Atmosféru nerobia priestory, ale hlavne ľudia a verím, že ich V Mošoni opäť bude neúrekom. Už teraz sa na túto akciu veľmi tešíme.

Zdroj obrázkov: www.facebook.com/Mosonshow

11. november 2016 ... Ján Moravčík ... každý, kto do Maďarska na Moson show posledné roky cestuje mi dá za pravdu, že súčasné priestory sú vzhľadom na enormný záujem modelárov a návštevníkov nepostačujúce. Pred pár minútami sa mi ozval Laco Nagy, ktorý mi oznámil, že zo súčasných priestorov sa súťaž sťahuje do novopostavenej haly len 600 metrov od súčasného miesta. Určite je to pozitívna správa, pretože súťaž tak má priestor k ďalšiemu napredovaniu. Na druhej strane mi bude ľúto, že súťaž neprebieha v starých priestoroch, pretože mali neopakovateľnú atmosféru. Laco mi v rýchlosti oznámil, že to nie je všetko, no detaily spresní neskôr, pretože sa potrebuje spojiť s Andrásom Egresim. Keď budeme vedieť o čo ide, článok aktualizujeme.

Mapa starého a nového miesta konania súťaže

Zdroj obrázkov: https://www.facebook.com/Mosonshow/

 

Súvisiace články

návrat hore