eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Panzershow Návsí 2017 - posledný deň elektronickej registrácie!

Pridaný 22.06.2017 | autor Ján Moravčík

Súťaž Panzershow 2017 sa uskutoční 24. júna v reštaurácii U Mrozka v Návsí

Internetová registrácia trvá do 22. júna do polnoci

Registrácia modelov elektronicky už len dnes!!!

21. jún 2017 ... Ján Moravčík ... Panzershow 2017 sa nezadržateľne blíži a obec Návsí modelmi ožije už túto sobotu. Modely si môžete prihlásiť elektronicky použitím odkazu v hlavičke tohto článku do zajtra 22. júna do polnoci. Každý modelár prihlásený prostredníctvom internetu získa darček v podobe odznaku.

Nakúpiť budete môcť u dvoch predajcov:

  • Stanislav Lux
  • Draco (CZ)

10. jún 2017 ... Ján Moravčík ... presne o dva týždne sa v malebnej obci Návsí uskutoční 7. ročník súťaže Panzershow. Usporiadatelia vyzývajú modelárov, aby si svoje modely prihlasovali prostredníctvom internetu. Ušetria tak čas organizátorom, ale predovšetkým sebe. Čas v Návsí sa dá využiť aj iným, užitočnejším spôsobom. My do N8vsí cestujeme v zložení: ja, Marek Zindulka, Štefan Pásztor a Rasťo Hasiček už v piatok, aby sme Radkovi Dostálovi pomáhali s prípravami a aby sme si toto jedinečné podujatie poriadne užii. 

24. máj 2017 ... Ján Moravčík ... organizátori spustili internetové prihlasovanie modelov. Stačí, keď kliknete TU

11. apríl 2017 ... Ján Moravčík ... 30. jún 2012, cestou na súťaž v Návsí ma sprevádza extrémna horúčava a ja rozmýšľam nad tým, čo ma tento víkend čaká. Do Návsí na modelársku súťaž cestujem na celý víkend s mojou manželkou (vtedy ešte priateľkou) a uvedomujem si, že je to po prvýkrát, kedy sa zúčastňujem modelárskej akcie mimo Slovenska.

Po príchode ma doslova očarilo prostredie miesta konania samotnej súťaže. Tá sa odohrávala priamo v priestoroch miestnej reštaurácie U Mrozka. Nič mimoriadne, že si von na terase dá človek dobré pivo, tradičný český obed a môže dokonalo oddychovať, pretože vie, že má na to celý víkend. Keď sa k tomu pripoja skvelí ľudia, možnosť zviesť sa na skutočnom tanku, najobľúbenejšia akcia je na svete. Práve týmto ma táto súťaž dostala na plnej čiare. Stále budem tvrdiť, že menšie akcie rodinného typu majú svoje osobité čaro. Súťaže PANZERSHOW sa od roku 2012 zúčastňujem pravidelne a som rád, že tohto roku tak môžem urobiť už šiestykrát. Po súťaži sa pravidelne stretávame v penzióne Kostkov, kde spolu debatujeme nielen o modelárstve a sú to pre mňa chvíle absolútnej reaxácie.

Na súťaži ZA model som sa stretol s Radkom Dostálom, hlavným organizátorom súťaže PANZERSHOW, ktorého som sa pýtal na termín akcie. Radek mi oznámil, že má zložité životné obdobie, no aj napriek tomu chce súťaž opäť zorganizovať. Viem, že organizovať niečo a nemať na to úplne pohodlie je problematické, a tak som mu okrem mediálnej pomoci zo strany EASTMODELS ponúkol aj pomoc vo forme osobnej zaangažovanosti do celej akcie. Rád pridám ruku k dielu, pokiaľ sa jedná o moju najobľúbenejšiu akciu. Bez nej si totiž neviem predstaviť koniec školského roka a začiatok letných prázdnin. Takže aký je môj plán na víkend 23.-25. júna 2017? V tomto čase budem určite v Návsí.

Súvisiace články

PANZERSHOW 2017 - prvý deň

Pridané 23.06.2017

Panzershow 2015

Pridané 08.08.2015

návrat hore