eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Ammo by Mig Jimenez na súťaži Moson Show 2017 - VIDEO

Pridaný 25.04.2017 | autor Marián Glemba

25. apríl 2017 ... Marián Glemba ... nižšie si môžete pozrieť video z pôsobenia tímu Ammo by Mig Jimenez na súťaži v Mošoni. 

13. apríl 2017 ... Marián Glemba ... súťaže sú dôležitou súčasťou modelárskeho sveta nielen pre súťažiacich, ale aj pre predajcov, resp. výrobcov modelárskeho artiklu. Prečo? Práve súťaže sú tým miestom, kde sa to všetko pečie a práve na akciách veľkých rozmerov vzniká ideálny priestor na propagáciu svojich produktov. Tento spôsob praktizuje aj najúspešnejšia česká modelárska firma EDUARD, ktorá má pod svojimi krídlami súťaže E-Day a teraz najnovšie aj MODELLBRNO. O efektivite týchto krokov sa vyjadril sám riaditeľ Vladimír Šulc v kotle na Plastikovej zime 2016 (odkaz na video).

Z akcií, ktoré som za posledné roky navštívil som pochopil, že veľká časť toho najpodstatnejšieho v Európe sa deje na súťaži Moson Show. Okrem obrovského množstva predajcov (tohto roku je ich viac ako 100!) sa na tejto súťaži každoročne stretávajú najlepší modelári sveta, ktorí sú tvárami modelárstva a v podstate ho tvoria. Okrem toho, že so svojimi modelmi súťažia, prezentujú sa workshopmi. Ak by som mal hľadať vo svete modelársku firmu, ktorá má marketing na vysokej úrovni, určite by som označil firmu Ammo by Mig Jimenez. Táto firma vznikla v decembri 2013, aby sa za pár mesiacov dostala na absolútny vrchol populárnosti a obľúbenosti modelárov. Maďarská firma Tank

Makett Bolt, ktorá je maďarskou odnožou firmy Ammo v rámci svojho pôsobenia na súťaži pripravila workshop šiestich modelárov, medzi ktorými je aj Ján Moravčík, šéfredaktor portálu. Okrem neho sa akcie zúčastnia: Roman Volchenkov, Sergiusz Pęczek, Róber Deák, Ricardo Merino Pando a Jorge Porto Del Corral. Počas dvoch dní na stánku Tank Makett Bolt všetci na striedačku pracovať na troch modeloch. V závere súťaže by mali byť modely kompletne napatinované. Táto aktivita sa uskutoční priamo na stánku Tank Makett Bolt a všetci ste srdečne vítaní. Okrem toho sa uskutoční aj oficiálny workshop firmy Ammo, ktorý je súčasťou oficiálneho programu súťaže Moson Show. Povedie ho Sergiusz Pęczek. Tak čo priatelia aj vy sa tešíte na Moson show? Zostáva ešte presne 9 dní!

Súvisiace články

Farby Ammo Mig Jimenez

Pridané 11.09.2015

návrat hore