eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Modellexpo 08 Open Štokholm 2017

Pridaný 14.04.2017 | autor Ján Moravčík

14. apríl 2017 ... Ján Moravčík ... pred pár dňami, sa externí členovia EASTMODELS teamu Martin Hronský a Lucia Szabová zúčastnili súťaže Modellexpo 08 Open v švédskom meste Štokholm. Keď sa organizátori dozvedeli, že sa súťaže zúčastňujú modelári aj zo Slovenska, poskytli im mimoriadne podmienky a ich návštevu si veľmi vážili. Spoločne absolvovali večeru v sobotu po súťaži. Okrem samotnej súťaže Martin a Lucia absolvovali návštevu rôznych atrakcií a múzeí.

Bohužiaľ tento výlet nebol len o dobrých veciach. Ako ste určite v médiách postrehli presne v sobotu 8. apríla sa v meste Štokholm odohral krvavý teroristický útok. Hneď na to ma informoval Martin, že s v poriadku a celý incident sa odohral len 500 metrov od nich. Bolo to strašné, obrovský stres sprevádzaný neistotou. Aj taký je dnes svet integrácie.

Súťaž podľa slov Martina bola veľmi príjemná s veľkou prevahou lietadiel a scifi modelov. O tom, ako všetko prebiehalo zistíte, keď kliknete na obrázok nižšie, dostanete sa na Martinov album, kde si celé podujatie môžete vychutnať naplno. 

návrat hore