eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Žiacky plastikovomodelársky patlák - posledné voľné miesta!

Pridaný 02.06.2017 | autor Rasťo Hasiček

Internetové prihlasovanie

2. jún 2017 ... Rasťo Hasiček ... začíname už zajtra a stále máme posledné voľné miesta. Ak sa chcete ešte registrovať, neváhajte, múžete to urobiť tu: http://ziackypatlak.wz.sk/

26. máj 2017 ... Rasťo Hasiček ... internetová registrácia na žiacky plastovomodelársky patlák bude spustená zajtra (27. mája 2017) o 15:00. Stačí, keď kliknete TU

10. máj 2017 ... Rasťo Hasiček ... nižšie nájdete propozície k Žiackemu plastikovomodelárskemu patláku. 

3. máj 2017 ... Rasťo Hasiček ... v poslednom čase sa čoraz viac stretávame s tzv. „patlákmi“. Jedná sa o modelársku akciu, kde sa zíde partia ľudí a v družnej atmosfére pracujú na modeloch. Veľakrát je „hnacím motorom“ takejto akcie spojenie so súťažou a hodnotením modelov. Inokedy ide o priateľské stretnutie, kde je cieľom popracovať na modeloch a pozhovárať sa s kamarátmi.

Spoločnou črtou patlákov je, že sa ich zúčastňujú prevažne starší modelári. A práve aj preto vznikla v Centre voľného času na Orgovánovej ulici v Košiciach iniciatíva zorganizovať takúto akciu pre žiakov, teda pre modelárov do 15 rokov. Jedná sa o jedinú akciu tohto druhu na Slovensku. S podporou pani riaditeľky Centra voľného času sa o orgnizáciu stará Mgr. Pavol Novotný. Takýto patlák by sa nemohol uskutočniť bez materiálnej pomoci, ktorú zabezpečuje firma Prospektor sídliaca na Alžbetinej ulici v Košiciach. Mediálnu stránku veci zabezpečujeme my – EASTMODELS.

Pre koho je akcia určená?

Pre modelárov vo veku do 15 rokov.

Kedy a ako dlho táto akcia bude trvať?

Termín patláku je stanovený na sobotu 3. júna 2017. Trvať bude 8 hodín, začne o 9:00 ráno a vyhlásenie výsledkov je plánované na 17:00.

Čo na účastníkov patláku čaká?

Každý účastník dostane model bojovej techniky v mierke 1:72 od nášho sponzora. Prvým krokom bude zlepenie modelu. Následne sa o nástrek základovej farby a nástrek kamuflážnej farby postarajú organizátori. Do finálnej podoby model dokončí súťažiaci s použitím poskytnutých prípravkov a to už bez pomoci organizátorov.

Ako sa registrovať?

Registrácia bude prebiehať elektronicky. Registračný systém sa práve pripravuje a termín registrácie s webovou adresou zverejníme, až bude systém dokončený.

Už dnes sa veľmi tešíme na atmosféru a zážitky z tejto neobyčajnej modelárskej akcie.

návrat hore