eastmodels.sk
eastmodels.sk

Velikonočný Postějov 2024, Prostějov (CZ)

29.03.2024
#

Nasledujúca udalosť

Velikonočný Postějov 2024, Prostějov (CZ)

29.03.2024

Bulldog 24. hodinový maratón - aktualizácia o 08:00

Pridaný 27.05.2017 | autor admin

27. máj 2017 ... admin ...08:00 ... po pár hodinách spánku sa modelári vracajú opäť do práce. Sme práve v polovici a väčšina tímov je tesne pred dokončením stavby. Do dnešného dňa nás privítalo prekrásne počasie a vyzerá to tak, že dnes bude veľmi teplo a to nielen vonku ale aj v spoločenskej miestnosti, kde sa maratón odohráva. Aktuálne úplne oddychuje tím Klubíčko A, v ktorm Ondřej Mořický pracoval nonstop asi do piatej hodiny rannej. Výmena nastala aj v Klubíčku 1. Na modeli aktuálne pracuje Sláva Hlávka, Honzo Hovězák a Ondra Kubeš dospávajú noc. To najzaujímavejšie je ešte len pred nami. Farbenie a patina!

27. máj 2017 ... admin ... 04:30 ... prvá kríza na súťažiacich doľahla medzi druhou a treťou hodinou rannou. No aj napriek tomu väčšina z nich stále pracuje. Vo Vavrišove sa už začína brieždiť a pred nami je pekný a verím, že slnečný deň. Výber modelu Panzer IV sa ukázal ako pomerne zložitá predloha, podmienky sťažuje aj planžeta dielov od firmy Eduard. Predpokladám, že prvé modely budú vo farbe okolo obeda, kedy by sme začali prinášať fotografie modelov z fotostanu. Sledujte stránky, rozhodne sa máte na čo tešiť!

27. máj 2017 ... admin ... 0:30 ... súťažiaci majú za sebou prvé štyri hodiny stavby modelu. Ako pokračujú? Všetci sú zhruba na rovnakej úrovni. Úvodné hodiny sú venované začisťovaniu dielov a lepeniu veľkých častí. Atmosféra je výborná, všetci sú ešte na nohách a nikto nešiel spať. V prílohe pod článkom nájdete fotografie. 

26. máj 2017 ... admin ... 20:30 ... odštartované! Presne o 20:00 sa začal 24 hodinový maratón, ktorého sa zúčastňuje 12 tímov zo Slovenska a z Českej republiky. Predloha pre kategóriu lietadiel je model Spitfire Mk.XI od Eduardu a kategória bojová technika dostala model Panzer IV ausf H. od firmy Revell, ktorý do súťaže sponzorsky poskytla firma Prospektor. Každú súťažný tím dostal sadu kamuflážnych farieb Mr. Paint. Súťažné tímy sa po drobnom občerstvení pustili do práce, ďalšiu aktualizáciu prinesieme o polnoci. Zostaňte s nami! Fotografie nájdete v galérii pod článkom. 

26. máj 2017 ... admin ... organizátori premiérového podujatia 24 hodinového maratónu majú dnes od skorého rána plné ruky práce. Aktuálne je už všetko nachystané a čaká sa len na príchod súťažných družstiev. Na Liptove je príjemné teplé počasie a v rovnakom duchu by sa mal niesť aj celý víkend. Sledujte stránky priatelia od 20:00 hod. sa budú na stránkach objavovať pravidelné aktualizácie článku vo forme fotografií. Ako to vyzerá vo Vavrišove aktuálne?

Súvisiace články

návrat hore