eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

PANZERSHOW 2017 - prvý deň

Pridaný 23.06.2017 | autor Ján Moravčík

23. jún 2017 ... Ján Moravčík ... skvelý prvý deň je sa blíži ku koncu! PANZERSHOW 2017 ešte nezačala a už teraz je za nami niekoľko fantastických momentov. Krátko pred desiatou som v Liptovskom Mikuláši nasadol na vlak, ktorý smeroval do Návsí. Vo vlaku ma už čakal Štefan Pásztor a Jožko Griger. Tesne po dvanástej sme už boli v Návsí, kde na nás čakal Marek Zindulka. Presunuli sme sa do Penziónu Kostkov v Návsí. Do tohto penziónu pravidelne cestujeme od začiatku PANZERSHOW. Prekrásne prostredie  a úžasný oddych. V minulom roku sme mali síce problémy s obsluhou penziónu, no tohto roku bol hneď od začiatku sprevádzaný príjemným personálom. (Lucka a Janka ďakujeme :-D)

Pred treťou hodinou sa k nám pripojil Martin Michalovič z Handlovej. O piatej sme mali dohodnuté stretnutie s Radkom Dostálom, hlavným organizátorom PANZERSHOW, aby sme mu pomohli s prípravami. Vďaka pomerne veľkej skupine ľudí sa sála reštaurácie u Mrózka pripravila v rekordne rýchlom čase. S Radkom sme sa rozlúčili a pokračovali opäť na Kostkov.

Aktuálne sme všetci na terase, kde našu zostavu doplnil Marián Gemba a pred malou chvíľou dorazil aj Richard Topalov. Richard je skvelý modelár z Jablunkova, s ktorým sa poznám už jedenásť rokov a PANZERSHOW bez neho si neviem vôbec predstaviť. Príjemnú atmosféru dopĺňa dokonalý servis personálu penziónu. Keby sme vedeli termín budúcoročnej PANZERSHOW, určite si ho hneď objednáme. Zajtra o deviatej sa presúvame na miesto konania súťaže a okolo obeda sa môžete tešiť na prvé fotografie. Kto do Návsí nepríde, môže ľutovať. Je to súťaž s obrovskou atmosférou a osobitým čarom. Sledujte stránky priatelia.

 

Súvisiace články

Panzershow 2015

Pridané 08.08.2015

návrat hore