eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Tankové dni Laugaricio 2017 - fotografie

Pridaný 02.07.2017 | autor Štefan Pásztor

Sobotňajšie ráno opäť patrilo cestovaniu, ale tentokrát nie na akciu modelársku, ale modelárstvu veľmi príbuznú. Keďže sme sa v redakcií rozhodli, že v jeden deň absolvujeme dve akcie, ja s kolegami z klubu sme cestovali na Tankové dní Laugaricio 2017. (Druhou akciou v tento deň bola modelárska súťaž v Myjave,  kde cestovali iní kolegovia z redakcie).

 

Hneď na úvod nás privítalo relatívne dobre organizované parkovanie, okamžite sme sa presunuli do areálu, zaplatili vstupné a "divadlo" mohlo začať. Program začal prehliadkou veľkej časti techniky, ktorá tu bola. Každý stroj s posádkou urobil čestné kolečko pred divákmi, každý mal dostatok času obdivovať stroje za jazdy a aj na niekoľko fotografií.

 

Po prehliadke sa všetky stroje zaparkovali do táborov, kde si ich diváci mohli pozrieť naozaj z blízkosti, na niektorých sme sa dokonca mohli aj povoziť. Tesne pred obedom sa odohrala imitácia bitky, ktorá bola podľa mňa spracovaná veľmi dobre.

 

Po obede (musím povedať že občerstvenie bolo zabezpečené veľmi dobre, ani pri jednom stánku sa nečakalo príliš dlho) boli ešte pripravené rôzne ukážky - pyrotechnici, vojenská polícia, ASR, demolácia auta a iné.  

 

Organizáciu tejto akcie hodnotím veľmi pozitívne. Organizátori museli návštevníkov rátať v tisíckach. Každému nadšencovi odporúčam takejto akcie sa zúčastniť. Najmä modelári tu môžu načerpať veľa inšpirácie.

 

V galérii pripájame niekoľko fotografií z akcie.

návrat hore