eastmodels.sk
eastmodels.sk

Mosonshow 2024 (HU)

20.04.2024
#

Nasledujúca udalosť

Mosonshow 2024 (HU)

20.04.2024

PLASTIC MODEL HORNÁ NITRA 2017 - už dnes!

Pridaný 16.09.2017 | autor Ján Moravčík

PLASTIC MODEL HORNÁ NITRA 2017 sa uskutoční 16. septembra na letisku v Prievidzi

Internetová registrácia modelov

16. september 2017 ... Ján Moravčík ... včerajší deň bol plný príprav na dnešné podujatie. My sme sa s Tomášom rozprávali na kameru v Martine, no po príchode domov som zistil, že mikrofón opäť sklamal, a tak bolo toto interview nepoužiteľné. Stáva sa. S Tomášom sa chystám spojiť prostredníctvom telefónu zajtra, aby nám povedal o všetkom dôležitom. Nižšie si môžete pozrieť pár fotografií z príprav, ktoré nám Tomáš zaslal. 

14. september 2017 ... Ján Moravčík ... už len dva dni potrvá elektronická registrácia modelov. Uľahčite tak prácu organizátorom a sebe ušetrite čas. Na registráciu použite odkaz v hlavičke článku. 

12. september 2017 ... Ján Moravčík ... Tomáš Bobok mi dnes napísal skvelú správu. Už v zajtrajšom Teleráne na TV Markíza sa objavia organizátori PLASTIC MODEL Horná NItra 2017, aby divákom priblížili celé podujatie. Sletujte tak televíziu, dozviete sa viac. Iba pripomeniem, že elektronická registrácia potrvá až do piatku 15. septembra 2017.

11. september 2017 ... Ján Moravčík ... v Martine sme sa osobne stretli s organizátorským tímom premiérového ročníka Plastic Model Horná Nitra, a práve pripravujeme rozhovor s Tomášom Bobokom. Tomáš je ten, ktorý drží ochrannú ruku nad celým podujatím mi poslal fotografie cien, ktoré na modelárov čakajú. Oceňujem, že sú zhotovené vlastnoručne a rozhodne bude o čo súťažiť. Nižšie si môžete pozrieť ako sa ceny „rodli“. Ešte pripomíname elektronickú registráciu modelov. Link nájdete v hlavičke článku.

22. august 2017 ... Ján Moravčík ... práce na prvom ročníku PLASTIC MODEL HORNÁ NITRA sú v plnom prúde, nižšie vám prinášam pozvanie od organizátorov súťaže. 

"Dovoľte, aby som v mene Aeroklubu Prievidza a KPM Bojnice pozval všetkých modelárov, ale aj nemodelárov 16.9.2017 do Prievidze na prvý ročník modelárskej súťaže PLASTIC MODEL HORNÁ NITRA. Súťaž sa uskutoční priamo na letisku Prievidza, počas tretieho ročníku Dňa otvorených dverí. Dúfame, že stráviť deň na letisku bude príjemné spestrenie modelárskej súťaže.

Informácie o súťaži:

Plastikové modelárstvo je naša zábava a preto budeme brať ako zábavu aj samotnú súťaž (spôsob hodnotenia - páči/nepáči). Prísť a zapojiť sa, sa určite oplatí. Okrem originálnych ocenení výhercovia kategórii získajú aj hodnotné ceny. Zvlášť upozorňujeme na kategóriu najlepšie civilné lietadlo malého letectva. Výherca tejto kategórie bude mať možnosť si lietanie na lietadle aj reálne vyskúšať. Do súťaže je možné prihlásiť v podstate akýkoľvek model plastový či papierový. Vyhradzujeme si právo úprav kategórií podľa množstva a druhu modelov. V prípade potreby, pridáme podkategórie alebo ak bude modelov málo, kategórie zlúčime. Pomôžte nám prosím tým, že svoj model čím skôr prihlásite do súťaže."

V prípade akýchkoľvek otázok prosím kontaktujte:

Tomáš Bobok (usporiadateľ) tombo.soaring@gmail.com alebo

Ing. Maroš Ličko (riaditeľ súťaže) ml.modely@gmail.com

18. august 2017 ... Ján Moravčík ... pred malou chvíľou som dostal mail od organizátorov PLASTIC MODEL HORNÁ NITRA, v ktorom ma informovali, že práve dnes spustili elektronickú registráciu modelov. Stačí, keď kliknete TU

17. august 2017 ... Ján Moravčík ... ak by sme mali zhodnotiť doterajší priebeh roku, môžeme konštatovať negatívnu bilanciu. Tento rok sa neuskutočnili súťaže v Liptovskom Hrádku, Handlovej, padol aj Prešov. Vznikla ale Myjava a aj Horná Nitra, ktorej sa dnes budem venovať.

O súťaži, resp. o vízii zorganizovať modelársku súťaž na Hornej Nitre som vedel už od ZA model 2017 (od marca). Tam ma oslovili organizátori s tým, že majú myšlienku usporiadať modelársku súťaž po viac ako 15 rokoch (pamätám si, že som sa súťaže v Prievidzi zúčastnil v roku 2002, práve tu sme položili základy modelárskeho klubu Bulldog). Osobne sa veľmi teším takémuto počinu, pretože to modelárstvu na Slovensku len a len prospeje. Dnes sa pokúsim spojiť s organizačným tímom súťaže a v najbližších dňoch prinesiem nové informácie o premiérovom ročníku PLASTIC MODEL HORNÁ NITRA 2017. Z toho, čo môžem vyčítať z plagátu, tak na modelárov je pripravených 13 súťažných kategórií (9 seniorských a 4 juniorské) a podujatie sa uskutoční v rámci Dňa otvorených dverí na letisku v Prievidzi. 

Súvisiace články

návrat hore