eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Českotřebovský vehikl 2015 - fotogaléria!!!

Pridaný 15.11.2015 | autor eastmodels, Jiří Anděl

15. november 2015 ... na konci článku nájdete fotografie zo súťaže, ktorých autorom je Jiří Anděl. 

14. november 2015 ... v týchto chvíľach prebieha súťaž v Českej Třebovej. V priebehu dňa sa vám pokúsime priniesť krátky report, rovnako tak fotografie z podujatia. Organizátorom želáme, nech im všetko vyjde podľa predstáv!

Bohužiaľ, zatiaľ čo situácia na Slovensku s modelárskymi súťažami v mesiaci november je na bode mrazu a ich česť zachraňuje iba súťaž v Bratislave, u našich západných susedov je situácia úplne iná. Mesiac november patrí už tradičnému modelárskemu podujatiu v Českej Třebovej. Organizátori pripravili pre modelárov 17 súťažných kategórií (hodnotené systémom páči-nepáči), 3 bodovacie kategórie, viac ako 11 špeciálnych cien a bohatý sprievodný program. Pre zaujímavosť spomenieme burzu modelov, workshop Mariana "Síru" Bunca, bowlingový turnaj a posúťažnú afterpárty. K dnešnému dňu sú nahlásení nasledovní predajcovia:

  • Kitcentrum
  • Airbrushcentrum
  • MN-modelář
  • Plastic Hobby
  • Síra Hobby

Modelári si svoje modely môžu prihlásiť aj prostredníctvom internetu a táto možnosť potrvá do stredy 11. novembra, do 24:00 hod. Stačí, ak kliknete TU. Ak chcete sledovať podujatie aj na facebooku, kliknite TU.

Ťahákom pre návštevníkov bude určite workshop Marian Bunca

Článok bude pravidelne aktualizovaný o nové informácie.

Súvisiace články

návrat hore