eastmodels.sk
eastmodels.sk

Velikonočný Postějov 2024, Prostějov (CZ)

29.03.2024
#

Nasledujúca udalosť

Velikonočný Postějov 2024, Prostějov (CZ)

29.03.2024

Novinky Chmell Scale Models - Aero L-159A Alca

Pridaný 16.11.2018 | autor Chmell Scale Models, Ján Moravčík, Marián Glemba

16. november 2018 ... Marián Glemba ... Petr Chmelík opäť priniesol detailnú fotofecenziu aktuálnej novinky z dielne Kovozávodov Prostějov - Aero L-159A Alca.

25. august 2018 ... Marián Glemba ... Petr Chmelík dokončil svojho Čmeliaka a fotografie zverejnil na nymburskom fóre. Model bude možné vidieť na súťaži PilsenKIT 2018 prvého septembra. Potom bude zverejnená aj tretia časť Petrovho Fit Testu. 

15. august 2018 ... Marián Glemba ... dlho očakávaná druhá časť FIT TESTU Čmeliaka od Petra Chmelíka je na svete! Upozorňujem, že Petrov objektív zachytí všetko, fotografie nie sú určené pre slabšie povahy a chronických obhajovateľov tohto modelu. Stačí kliknúť na obrázok nižšie.

7. august 2018 ... Ján Moravčík ... Let Z-37 "Čmelák" od Kovozávodov Prostějov vzbudil veľmi veľa rozruchu. Petr sa pustil to FIT TEST. Kliknutím na obrázok nižše sa môžete pozrieť na prvú časť. 

27. júl 2018 ... Ján Moravčík ... dnes si môžete pozrieť bohatú fotorecenziu modelu Bf 109G-10 Mtt Regensburg v mierke 1:48 od firmy Eduard. Stačí, keď kliknete TU, alebo na obrázok nižšie. Ďakujeme Petr!

7. júl 2018 ... Ján Moravčík ... jeden z najočákavanejších modelov tohto roku Mig-21 v mierke 1:72 od firmy Eduard už je niekoľko týždňov na svete. Vďaka Petrovi si môžete pozrieť štyri série článkov vo forme fit testov. Na konkrétne albumy sa dostanete kliknutím na jednotlivé obrázky. 

23. jún 2018 ... Ján Moravčík ... Petr „Chmell“ Chmelík nie je v modelárskej komunite neznáme meno. Konkrétne ja ho registrujem niekoľko rokov ako kvalitného modelára a špičkového fotografa. Petr pred pár týždňami spustil svoj projekt Chmell Scale Models, ktorý je zameraný na predstavovanie noviniek modelov, doplnkov, obtlačkov, náradia a pomôcok, nájdete tu aj fotografie z výstav, múzeí alebo leteckých dní.

Zatiaľ sa jedná o facebookový projekt, no do budúcnosti Petr nevylučuje, že by sa mal presunúť na klasickú webovú stránku. My sme sa s Petrom dohodli, že jeho novinky, a to najmä recenzie modelov budeme publikovať, resp. odkazovať na ne z našich stránok.

Aktuálne horúca novinka a z dielne Kovozávody Prostějov – Let Z-37A Čmelák v mierke 1:72, ktorý v posledných dňoch rozbúril hladiny československých modelárskych vôd. Na kompletnú fotorecenziu s popisom sa dostanete, keď kliknete TU alebo na obrázok nižšie. 

Petrovi touto cestou ďakujeme a do ďalšej práce prajeme všetko dobré, nech si stránky Chmell Scale Models obľúbi čo najviac ľudí!

návrat hore