eastmodels.sk
eastmodels.sk

Momentálne nenasleduje žiadna udalosť

#

Nasledujúca udalosť

Momentálne nenasleduje žiadna udalosť

Modellers Contest Tatry 2018 – posledné hodiny internetovej registrácie!!!

Pridaný 15.08.2018 | autor Ján Moravčík

Modellers Contest Tatry 2018 sa uskutoční 18. augusta v sále obecného úradu v obci Nová Lesná

Internetová registrácia

Podujatie na facebooku

15. august 2018 ... Ján Moravčík ... do ukončenia internetového prihlasovania zostáva už len 15 hodín. Kto si svoje modely ešte neregistroval, pohodlne tak môže urobiť, keď klikne TU. 

V sobotu bude v Novej Lesnej veselo. V tento deň sa v obci uskutočňuje Bartolomejský deň s bohatým programom. 

Zdroj obrázku: https://www.facebook.com/peter.hritz.7

12. august 2018 ... Ján Moravčík ... elektronická registrácia potrvá do stredy polnoci. Od organizátorov mám informáciu, že aktuálne je prihlásených viac ako 120 modelov a najväčší nával sa očakáva v najbližších dňoch. Registrujte si svoje modely elektronicky aj vy. Ušetríte čas sebe aj organizátorom. Odkaz na registráciu nájdete v hlavičke tohto článku. 

8. august 2018 ... Ján Moravčík ... už o 10 dní sa uskutoční tretí ročník súťaže Modellers Contest Tatry 2018 v Novej Lesnej. My sa opäť pod Tatry chystáme. Všetkým súťažiacim dávam do pozornosti informáciu, že elektronická registrácia je spustená. Stačí keď kliknete TU. 

Fotografie z minulého ročníka si môže pozrieť na odkazoch nižšie:

Report + VIDEO

Lietadlá

Bojová technika a diorámy

Figúrky, automobily, lode, ostatné modely

Papierové modely

29. júl 2018 ... Ján Moravčík ... pred pár hodinami sa ku nám do redakcie dostala exkluzívna správa a sme radi, že o nej môžeme informovať ako prví. Od organizátorov som sa dozvedel, že vyhodnotenia súťaže a odovzdávania cien MCT 2018 sa zúčastní aj známy slovenský herec Lukáš Latinák. O dôvod viac prečo prísť na súťaž do Tatier!

Zdroj obrázka: www.zivot.sk

25. júl 2018 ... Ján Moravčík ... už len necelý mesiac nás delí od tradičnej "letnej" modelárskej súťaže Modellers Contest Tatry. Elektronická registrácia modelov je spustená a potrvá do 15. augusta do polnoci. Odporúčame modelárom prihásiť si svoje modely elektronicky, ušetríte čas sebe, aj organizátorom. 

3. júl 2018 ... Ján Moravčík ... už po tretíkrát sa obec pod Tatrami, ktorá je označovaná za obec s najkrajším výhľadom na naše veľhory stane dejiskom modelárskej súťaže Modellers Contest Tatry. Príjemné prostredie, kvalitná organizácia a stoly plné modelov. Organizátori začali s propagáciou už skôr, vďaka tomu už dnes vieme povedať, že návštevníci budú môcť nakúpiť modely u týchto predajcov:

  • Dioramamodel.sk
  • DRACO
  • Airbrushcentrum.sk
  • PROSPEKTOR

Časový harmonogram:

8:00 - 11:00 registrácia modelov do súťaže
11:00 - 13:30 výstava a hodnotenie modelov 
14:00  vyhlásenie výsledkov

My sa súťaže zúčastníme tiež a už teraz sa tešíme na príjemné spestrenie leta touto, môžem povedať, že už tradičnou augustovou akciou.

návrat hore