eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Ammoʼs World Modeling Cup - najväčšia on-line modelárska súťaž!

Pridaný 04.10.2018 | autor Štefan Pásztor

4. október 2018 ... Štefan Pásztor ... prinášame vám ďalšie informácie k celosvetovej on-line modelárskej súťaži firmy Ammo by Mig Jimenez.

 Celosvetová súťaž všetkých kategórií so špeciálnymi cenami rôznych značiek a tém.

Ammo by Mig Jimenez by chcela oceniť váš talent a osláviť posledných 5 rokov spoločného posúvania modelárstva smerom vpred.

Keďže vy ako modelári ste najdôležitejším aspektom firmy AMMO, a pre všetkých ostatných skvelých modelárov AMMO ponúka najlepšie prostredie na prezentáciu modelov, techník a zručností celému svetu.

Najväčšia modelárska online súťaž na svete rozdá trofeje, AMMO zásluhové medaile, modely prestížnych značiek a AMMO produkty. A po prvýkrát, jeden z výhercov bude publikovaný ako autor jeho vlastnej knihy o technikách použitých na svojom modely, s radami Miga Jimeneza a bude produkovaná na kvalitatívnej úrovni AMMO publikácií.

Navyše, tí najlepší z každej kategórie budú mať možnosť publikovať svoju prácu v kompilačnej knihe ukazujúcej to najlepšie zo súťaže, výber najlepších modelov od začiatočníkov, to najlepšie z kategórií, podľa štýlov, mierok a špecifických tém.

AMMO World Modeling Cup sa stane najväčším výstaviskom talentu, ukazujúc najlepšie práce modelárov zo všetkých krajín, s tuctom kategórií, kde si môžete svoj model prihlásiť a zvýrazniť svoje silné stránky.

Nakoniec, AMMO World Modeling Cup bude prvou celosvetovou súťažou, kde rôzne krajiny môžu súťažiť o „Svetový modelársky pohár“, všetci súťažiaci z konkrétnej krajiny spoja svoje výsledky pre získanie najdôležitejšej ceny tejto súťaže.

Pozvite všetkých priateľov, aby sa zúčastnili a aby vaša krajina bola prvá s touto prestížnou cťou.

V najbližších týždňoch budeme pokračovať v informovaní o pravidlách súťaže, rovnako tak o vybraných rozhodcoch a o širokom spektre kategórií. Zatiaľ začnite pracovať na vašich projektoch, pretože všetky kategórie si v tejto súťaži nájdu svoje miesto.    

14. september 2018 ... Štefan Pásztor ... pred pár hodinami sa na facebookovej stránke firmy Ammo by Mig Jimenez objavila veľmi zaujímavá správa o celosvetovej modelárskej on-line súťaži. Originál s prekladom do slovenčiny vám prinášame nižšie. Sledujte stránky, viac informácií už čoskoro. 

 Celosvetová súťaž všetkých kategórií so špeciálnymi cenami rôznych značiek a tém.

Volám sa Mig Jiménez,

keď som mal približne 13 rokov, začal som sa zúčastňovať modelárskych súťaží. Prvá sa konala v miestnom obchode, kde som si kupoval svoje obľúbené produkty. Nasledovali ďalšie súťaže v obchodoch v ďalších mestách. Ďalej som sa zúčastňoval veľkých súťaží a ako osobný úspech sa mi podarilo vyhrať mnohé z nich.

Mojou hlavnou motiváciou súťažiť bola možnosť vyhrať nové stavebnice, ktoré som mohol postaviť, pretože to bolo to, čo mi prinášala najviac radosti. Ako nepredpokladaný výsledok, moja popularita a prestíž rástla na základe vyhratých súťaží. To bol odrazový mostík, ktorý odštartoval moju profesionálnu kariéru modelára, najprv ako autora článkov v časopisoch čítaných modelármi po celkom svete, neskôr založením mojich vlastných firiem. Tu som si uvedomil, aké dôležité boli pre mňa modelárske súťaže. Nikdy nezabudnem na svoje ťažké a skromné začiatky súťaženia, vrátane nocí bez spánku keď som rozmýšľal o tom, aký model postaviť, alebo napäté momenty dokončovania posledných detailov hodinu pred prezentáciou modelu.

Pre všetky tieto dôvody, firma AMMO sa rozhodla vytvoriť celosvetovú súťaž pre všetky úrovne skúseností, ktorá zahrňuje všetky typy a je otvorená pre každého. Je to súťaž vytvorená výhradne aby vám pomohla ukázať váš talent, predstavivosť a zručnosti. Je to jedinečná súťaž, ktorá vám umožní každému ukázať vaše nápady a výtvory. Je to najväčšia online modelárska súťaž aká bola kedy vytvorená pre všetkých na prezentovanie seba a svojich prác.

Takže, doplňte svoju AMMO zásobu aby ste mohli začať prvú modelársku bitku v histórií. Konfrontujte ostatných, stanovte si ciele a súťažte v štýloch, mierkach, originalite alebo krajinách. Vyhrajte nielen ceny, medaile a prestíž, ale sen o možnosti začať svoje vlastnú profesionálnu modelársku kariéru.

Čakám na vás, chcem aby ste nám všetkým ukázali vašu vášeň pre hobby.

návrat hore