eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Novogodišnji Kup 2018 - aký bol prvý deň EastModels tímu?

Pridaný 14.12.2018 | autor Ján Moravčík

Pár minút pred piatou hodinou ráno sme sa vydali na poslednú modelársku akciu roku 2018. Tak ako pred rokom, aj tentokrát naša cesta smerovala do Belehradu. Oproti minulému roku sme teraz nešli do neznámeho prostredia, ale vrátili sme sa medzi priateľov. Pred siedmou hodinou sme parkovali auto v Rimavskej Sobote, kde sme presadli do auta k Renému Molnárovi a v zostave ja, Pásztor, Glemba, Zindulka sme sa vydali na niekoľkohodinovú cestu do Nového Sadu.

Cesta bola veľmi príjemná. Celým Maďarskom nás sprevádzalo takmer slnečné počasie. Všetko sa zmenilo až po prekročení hraníc so Srbskom. Od Subotice začalo husto snežiť, čo sa podpísalo na niekoľkominútovom meškaní na plánované prvé stretnutie dnešného dňa.

Presne pred rokom sme boli pozvaní členmi modelárskeho klubu Novi Sad do reštaurácie Dunavac. Jedná sa o štýlovú reštauráciu na brehu Dunaja, ktorá je známa svojimi rybími špecialitami. S našimi hostiteľmi sme strávili príjemnú chvíľku pri vynikajúcom jedle. Všetci sme sa zhodli, že návšteva Dunavaca je a vždy bude povinnou zastávkou pri ceste do Srbska. Príjemným prekvapením bol dar v podobe trička s logom tejto reštaurácie pre každého člena výpravy. Dokonca sa nezabudlo ani na Lukáša Kvietka, ktorý musel kvôli rodičovským povinnostiam ostať doma.

Pred piatou sme sa už presúvali na ďalšie stretnutie, tentokrát k Miroslavovi Šljivicovi, nášmu externému spolupracovníkovi. Vážime si, že nás Miky pozval k nemu domov a mohli sme tak stráviť skvelý čas s ním a s jeho rodinou. Jedlo bolo fantastické! Najedení, poniektorí aj objedení, ale všetci spokojní sme sa pred pol ôsmou vydali na posledný úsek cesty - do Belehradu.

Sneženie sa výrazne zintenzívnelo, a tak musel René stiahnuť nohu z plynu. O pol desiatej sme už stáli pred Airport Apartments, ktorý sme si v minulom roku vyskúšali a ostali mu verní.

Aktuálne je pár minút po jedenástej a odoberáme sa do postelí, pretože na nás zajtra čaká náročný deň. Sledujte stránky, o všetkom vás budeme informovať. 

Súvisiace články

návrat hore