eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Zaujalo nás na facebooku 2/2019

Pridaný 15.01.2019 | autor Ján Moravčík

Tak ako som predpovedal, znovu uvedenie rubriky Zaujalo nás na facebooku zaznamenala úspech v podobe vysokého zobrazenia prvého článku. Teším sa, a tak bez zbytočných slov sa môžeme vrhnúť od jej druhého pokračovania.

Posledný týždeň bol plodný najmä na modely bojovej techniky, hotové, ale aj rozostavané. Veľmi atraktívny model zhotovil Алексей Соловьев. Keby som nevedel, že sa jedná o model v mierke 1:43, tak neuverím.

V tento týždeň sa na facebooku objavili hneď dve rozpracované Toyoty. Pekne opotrebovaná modrá od Alexa Benvenutiho a druhá od skvelého modelára Kreangkrai Paojindaia. Verím, že na konci budú obidva modely dokonalé.

Andrew Argent je známy svojimi realistickými modelmi civilných áut. Naposledy moje oko potešil takýmto krásavcom, aj keď má už svoje najlepšie časy za sebou.

Javier Redondo vytvoril model, kde sa hodí slovné spojenie: v jednoduchosti je krása. Veľmi sympatický model, ktorý má všetko, čo má mať.

Dioráma Marcusa Nieminena má už niekoľko rokov, ale nie je na škodu si ju pripomenúť.

Vždy ma fascinujú modely lodí, resp. ponoriek, ktoré sú umiestnené na podložke imitujúcej vodu. Ak vie niekto stvárniť vodu ako Alexandre Khokriakov z modelu sa stáva drahokam.

杨方alebo AMZ Yy je autorom tohto púštneho krásavca.

 

Súvisiace články

návrat hore