eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Panzershow 2019 - posledné hodiny internetovej registrácie!

Pridaný 26.06.2019 | autor Ján Moravčík

 9. ročník Česko-Slovenskej Panzershow sa uskutoční 29. júna 2019 v Restauraci u Mrozka v Návsí.

Internetová registrácia

26. máj 2019 ... Ján Moravčík ... už len dnes do polnoci bude k dispozícii internetová brána na prihlásenie modelov elektronicky. Kto tak neurobí do dnešnej polnoci, môže svoje modely registrovať v sobotu priamo na mieste od 8:00 -10:30. 

20. máj 2019 ... Ján Moravčík ... už len 10 dní a TOP akcia pre EastModels tím vypukne! Tak ako je v našom prípade už niekoľko rokov zvykom sa do malebnej obci Návsí presúvame už v piatok. Ubytujeme sa v Penzióne Kostkov. V pláne je pomoc organizátorom s prípravou priestorov, v piatok tiež začne stavba modelu Panzer III, ktorú budeme podrobne dokumentovať. Nezabudnite, že elektronická registrácia je spustená, stačí, ked kliknete TU.

Nižšie nájdete mapu miest na parkovanie. 

13. máj 2019 ... Ján Moravčík ... už o 17 dní sa uskutoční súťaž, ktorá má pre mňa osobitú hodnotu a patrí do úzkeho zoznamu mojich najobľúbenejších. Prvýkrát som sa PANZERSHOW zúčastnil v roku 2012, v roku, kedy sa v mojom živote udiali veľké zmeny k pozitívnemu a PANZERSHOW tomu tiež výrazne napomohla. 

Poctivo zorganizovaná súťaž s množstvom atrakcií pre deti a dospelých, s výnimočnou atmosférou, doplnená prekrásnym prostredím malebnej obce Návsí. Už teraz sa neviem dočkať. Iba pripomeniem, že internetová registrácia je spustená a bude aktívna do 26.6. 2019 do polnoci. Organizátori zverejnili informáciu, že prisľúbená je ak účasť "Jašterky". 

Ilustračné foto

Pre troch súťažiacich sú pripravené jedinečné kríže,v ktorých sú osadené originálne české granáty! 

Pripravené je obrovské množstvo cien, medzi nim aj tento parádny ďalekohlad.

28. máj 2019 ... Ján Moravčík ... už o 5 týždňov čaká na EastModels tím ďalšia spoločná akcia. Je ňou PANZERSHOW v malebnej obci Návsí. Organizátori spustili internetovú registráciu, stačí, keď kliknete TU. 

Do Návsí sa presúvame už v piatok, kde máme objednané ubytovanie na tradičnom mieste - v Penzióne Kostkov, kde sa odohrá a začne aj stavba modelu Panzer IV. Všetci sa na to veľmi tešíme a pre mňa to bude určitým spôsobom kompenzácia, keďže na Slovensku neexistuje podujatie podobné Bulldog 24 hodinového maratónu, ktorý organizujeme, ktorého by som sa mohol ako súťažiaci zúčastniť. V priebehu 24 hodín tak zlepíme, nafarbíme a napatinujeme model v mierke 1:72.

Pre súťažiacich sú už pripravené aj prvé ceny v podobe takýchto originálov, ktoré vyrobil jeden z organizátorov Ladislav Vallo. 

A aké kategórie čakajú na modelárov?

15. apríl 2019 ... Ján Moravčík ... tak ako je našim zvykom, na súťaži Panzershow nepôsobíme len ako návštevníci - súťažiaci, ale svojou trošku pomáhame organizátorom. Tohto roku to bude už po tretíkrát, kedy spoločne ja, Marek Zindulka, Lukáš Kvietok, Štefan Pásztor a Marián Glemba predvedieme celodenný workshop. Tohto roku dochádza k zmene. Model začneme robiť (stavať) už v piatok v Penzióne Kostkov a čitateľom našich stránok budeme prinášať pravidelné vstupy v podobe fotoreportov. Finišovať by sme mali v sobotu počas súťaže. Tohtoročná téma bude Afrika. 

--------------------------------------------

návrat hore