eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Velikonoční Prostějov 2024 - už tento piatok!

Pridaný 26.03.2024 | autor Ján Moravčík, Filip Nevečeřal

 Velikonoční Prostějov 2024 sa usutoční 29. marca (března) 2024 v priestoroch Sportcentra DDM, na ul. Olympijská 4 v Prostějove

Internetová registrácia

Miesto konania súťaže

26. marec 2024 ... Ján Moravčík ... už tento piatok si odskočím do Prostějova na tradičnú veľkonočnú akciu u našich západných susedov. Modely som si zaregistroval a iba pripomeniem, že internetová registrácia bude aktívna do zajtra do 16:00. Po tomto termíne nebude možné modely do súťaže prihlásiť. 

Mojou hlavnou motiváciou ísť do Prostějova je návšteva skladov firmy MN-modelář. Po zhliadnutí ich videa zo skladu, ktoré zverejnili na svojom facebooku sa mi o tom dokonca snívalo. Jednoducho to chcem vidieť naživo!

MN-ko bude dokonca počas piatku voziť ľudí do ich predajne, aby si mohli nakúpiť. Z dôvodu, že nie všetko na predajni majú, odporúčajú zákazníkom urobiť si objednávky vopred s osobným prevzatím na predajni. Z návštevy týchto priestorov spracujem samostatný článok. 

Sprievodný program počas súťaže obohatí Jan Merhaut so svojim workshopom. Už teraz sa máte na čo tešiť. 

Nižšie prikladám mapu priestorov súťaže.

5. marec 2024 ... Ján Moravčík ... pred niekoľkými dňami organizátori spustili internetovú registráciu. Stačí, keď kliknete TU alebo využijete odkaz v hlavičke tohto článku. 

10. február 2024 ... Ján Moravčík ... sviatky Veľkej noci nie sú len o šibačke a polievačke. U našich západných susedov v modelárskej komunite je tento čas spojený so súťažou Velikonoční Prostějov, ktorý sa koná už tradične na Veľký piatok. Pozor! Súťaž sa tohto roku presúva do nových prestorov, a to do Sportcentra DDM v Prostějove. 

návrat hore