eastmodels.sk
eastmodels.sk

EastModels Challenge 2024, Liptovský Hrádok (SK)

10.08.2024
#

Nasledujúca udalosť

EastModels Challenge 2024, Liptovský Hrádok (SK)

10.08.2024

Grey Scale Competition 2025 - čaká EastModels tím turecké dobrodružstvo?

Pridaný 14.05.2024 | autor Ján Moravčík

 Grey Scale Competition 2025 sa uskutoční 8.-9. marca 2025 v Burse (Turecko)

14. máj 2024 ... Ján Moravčík ... pravdou je, že výjazdy EastModels tímu boli v jej takmer 10 ročnej histórii vždy prioritne zamerané na spoznávanie nových ľudí, krajín, kultúr, gastronómie a až potom to boli modely. Pamätám si ako dnes, keď sme prvýkrát vycestovali do Belehradu. Bolo to presne v decembri 2017. Táto dobrodružná cesta nám odomkla veľmi veľa nových kontaktov na Balkáne. 

Práve v Belehrade minulý rok, počas súťaže Novogodišnji Kup sme sa spoznali s partiou tureckých modelárov. Od začiatku ma všetci oslovili tým, že súťaž si veľmi užívali a bolo z nich cítiť, že majú modelárstvo radi. Skrátka, takí istí nadšenci ako aj my. Nečudujem sa preto, že nás to k sebe prirodzene pritiahlo. 

Naša modelárska mapa už obsahuje cesty po krajinách ako je Slovensko, Česká republika, Poľsko, Maďarsko, Srbsko, Slovinsko, Holandsko, Anglicko, Nemecko, no a stále zostávajú destinácie, ktoré by sme radi navštívili. Jednou z takýchto krajín je aj Turecko. 

Počas tohtoročnej súťaže Mosonshow sme mali dobrý priateľský rozhovor s organizátormi súťaže Grey Scale Competition, ktorí nás do Turecka pozvali. V tom čase tam bol s nami aj Martin "Nightshift" Kováč, ktorého "lámali" na workshop. Nás sa podarilo zlomiť a aj keď je marec 2025 ešte ďaleko, zahŕňame túto súťaž do nášho predbežného plánu akcií na nasledujúci rok. Tak čo priatelia, kto sa pridá?

návrat hore