eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Bulldog 24 hodinový maratón 2019, prvý deň - aktualizované o 23:30

Pridaný 24.05.2019 | autor Ján Moravčík

24. máj 2019 ... Ján Moravčík ... 23:30 ... zatiaľ každý tím od štartu neustále pracuje. Všetci ešte majú dostatok energie na to, aby ju vložili do stavby modelov. Vo vzduchu už cítiť prvé náznaky surfaceru, čo vytvára neopakovateľnú atmosféru. Pozrite si najnovšie fotografie aktuálneho diania. Stačí, keď kliknete TU. 

24. máj 2019 ... Ján Moravčík ... 20:30 ... je odštartované! Modelárske tímy už pracujú na svojich modeloch. Tí, ktorí sa rozhodli pre lietadlo pracujú na modeli I-153 Čajka v mierke 1:48 od firmy ICM.

Bojovkári sa pustili do modelu BRDM-2 od firmy S-model v mierke 1:72, konkrétne vozidlo batalionu Azov.

Autičkári, tak ako sme avizovali pracujú na modeli Ford GT v mierke 1:24 od firmy Tamiya.

Aké bolo popoludnie?

Musím povedať, že oproti minulému ročníku oveľa organizačne jednoduchšie, keďže sme mali stále v pamäti chyby, ktoré sme urobili. Účastníci prichádzali postupne a všetkým sa do brífingu, ktorý sa konal o 19:40 podarilo pricestovať.

Pre súťažiacich bolo pripravené občerstvenie vo forme grilovaných klobás, alko a nealko nápojov. Je úžasné vidieť plnú miestnosť modelárov, ktorí sa venujú tomu, čo máme najradšej. Ďalšia aktualizácia bude o jednej hodine ráno, verím, že sa mi podarí zdokumentovať postup a uvidíte, ako sú na tom jednotlivé tímy.

Viac foto v galérii pod článkom.

24. máj 2019 ... Ján Moravčík ... 15:30 ... od skorého rána sú prípravy v plnom prúde. Začiatok dňa bol v znamení nákupov občerstvenia. Aktuálne je všetko pripravené a čaká sa už len na účastníkov tohto netradičného podujatia. Aký je plán na dnes? Nakŕmiť súťažiacich a pustiť sa do stavby modelov. Súťaž odštartuje presne o 20:00. Ešte pred tým by som sa rád prihlásil s aktualizáciou, v ktorej vás budem informovať o predlohách, ktoré sa budú stavať. 

Chata Alpine a Vavrišovo je úžasné miesto a sme radi, že sme našli zázemie práve tu. Verím, že na modelárov čaká zaujímavý víkend, počas ktorého si zchuti zamodelárčia. A vy, ktorí tu nebudete sledujte stránky, kde sa dozviete všetko dôležité. 

Súvisiace články

návrat hore