eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Moson Model Show 2018 - aircraft gallery!

Pridaný 21.04.2018 | autor Ján Moravčík

21. apríl 2018 ... Ján Moravčík ... je krátko po pol siedmej ráno, mám za sebou sprchu a rannú hygienu a premýšľam nad tým, čo mám napísať. Včerajší večer bol v znamení stretnutí, v reštaurácii Ambrózia sa zišla slušná skupina modelárov z Českej republiky, podarilo sa nám stretnúť aj s Gregom Križmanom, našim slovinským priateľom, s ktorým sme sa osobne zoznámili na súťaži v Belehrade.

Ten, čo sa kryje je Marian Bunc

Ešte predtým, ako sme sa vydali do ulíc nočného Mosonmagyarováru sme museli vyriešiť nepríjemnosti s našim ubytovaním. Naše pôvodné miesto ubytovania bolo zrušené. Oznámila nám to pani len včera ráno s tým, že v registrácii došlo k chybe. Doteraz nerozumiem akej, pretože sme ho mali objednané cez internetový portál booking.com a tam sa takéto veci nezvyknú diať. Nakoniec bola pani veľmi ochotná a našla pre nás ubytovanie priamo v meste, čo sa ukázalo v konečnom dôsledku ako lepšia alternatíva. Ešte pred tým sa s nami rozlúčil prekrásny západ slnka pri hale. Bolo to úžasné!

Dnes je pre nás náročný deň, na ktorý sa ale veľmi teším, keďže „prvé fotografie“ sa nám podarilo nahodiť už včera večer, oddnes začneme s nahrávaním fotografií jednotlivých kategórií. Ako prvé sú lietadlá. V galérii nájdete viac ako 360 fotiek excelentných kúskov. Večer nájdete rozsiahly a veľmi zaujímavý report.

Súvisiace články

návrat hore