eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Moson Model Show 2018 - sobotný report!

Pridaný 21.04.2018 | autor Ján Moravčík

21. apríl 2018 ... Ján Moravčík ... prvý deň je úspešne za nami! A bol skutočne fantastický, obrovské množstvo špičkových modelov, ľudí a predajcov. Musím organizátorov pochváliť, pretože popracovali  na doplnkových službách a občerstvenie s jedlom, nápojmi a inými špecialitami sú na každom kroku.

Príjemným spestrením súťaže bola aj usporiadateľská služba, ktorú tvorili pekné dievčatá, a tak modelári a návštevníci mohli okrem modelov obdivovať aj túto pridanú hodnotu. Neviem, či to bol úmysel, ale rozhodne to bolo príjemné spestrenie.

Pri odovzdávaní modelov do súťaže som si všimol veľmi urasteného chlapa, ktorý vykladal svoje modely na stoly. Spozornel som, pretože rozprával po slovensky. Vďaka mojej kulturistickej minulosti a dobrým, môžem povedať, že teraz už rodinným vzťahom s Igorom Kopčekom (www.eastlabs.sk) väčšinu slovenských kulturistov poznám. O tom, že niektorý z nich robí modely som doteraz nevedel. O to viac ma to potešilo, že niekto taký je. Dal som sa s ním do reči a zistil som, že sa jedná o Juraja Farku. Verím, že o Jurajovi budeme na našich stránkach ešte písať, pretože jeho modely sú vynikajúce!

Rozdiel Mošoňskej súťaže oproti iným akciám spočíva v tom, že rodina Andrása Egresiho je do organizácie súťaže priamo zaangažovaná a snažia sa vytvoriť pre modelárov maximálny komfort a pohodlie. Či už jeho syn, dcéra alebo manželka. Obdivujem, chválim a ďakujem!

Je skvelé, že v Mošoni sa stretávajú takmer všetci modelári z Československa, sme super partia a spoločné stretnutia sú vždy výnimočné. Ďakujeme Klubíčku, Losovcom, Dostálovcom, Martinovi Loudovi, Mariánovi Buncovu, Gregovi Krizmanovi, Maťovi „Red“ Kováčovi, chlapcom školy Marina Veneta, Jirkovi Malchárkovi, Romanovi Volchenkovi a ostatným, za spestrenie celého dňa. Poriadne sme si to užili!

Aktuálne sme na odchode na spoločnú večeru, kde sa s väčšinou našich priateľov stretneme. Aj keď to bol náročný deň, počas ktorého sme urobili takmer 2000 fotografií, bolo to úžasné. 

Súvisiace články

návrat hore