eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Zaujalo nás na facebooku 4/2019

Pridaný 30.01.2019 | autor Ján Moravčík

Každú stredu, keď sadám za počítač, si uvedomujem, že čas letí ako voda. Je tu opäť čas napísať niečo o modeloch, ktoré som si uložil na facebooku uplynulý týždeň. Dnes ich bude trošku menej, táto skutočnosť je dôsledkom buď prirodzene „slabším“ týždňom alebo skutočnosťou, že som v posledných dňoch pomerne výrazne obmedzil prehliadanie facebooku. Paradoxne mám viacej času na modely a iné povinnosti.

Tak poďme pekne na to. Pred pár týždňami avizovala firma Ammo by Mig Jimenez novinku modelu Panzer IV ausf. J od firmy Border Models. Hotový model vyzerá fantasticky. Celú stavbu tohto špičkového modelu si môžete pozrieť TU.

Na svojej ďalšej dioráme pracuje Vojto Mitura a už teraz viem, že to bude super! Verím, že sa opäť stretneme na súťaži Panzershow v Návsí a budem si môcť toto dielo pozrieť naživo!

Na Tatrovke v mierke 1:72 od firmy Brassica models pracuje Pavol Valo. Špičková predloha a skvelá Pavlova práca.

Jan Foud svojou diorámou deklaruje, že netreba objavovať to, čo už objavené je. Skvelá, čistá práca so všetkým presne tak akurát.

Marián Bunc nám každý týždeň po troške dávkuje postup na svojom BMP-1. Nepochybujem o tom, že na konci sa bude jednať o ďalší model extra kvality.

Krásnu figurkársku prácu odprezentoval poľský modelár Artur Miniszewski.

Škoda, že svoj model na facebooku odprezentoval Jose Ortega Mompean len jednou fotografiou...

Mini báger poslúžil Yong Wonovi k vytvoreniu veľmi vkusnej vignety.

Viac obrázkov nájdete v galérii pod článkom.

Súvisiace články

návrat hore