eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Zaujalo nás na facebooku 5/2019

Pridaný 07.02.2019 | autor Ján Moravčík

Kým pred týždňom som sa sťažoval, že boli moje úlovky na facebooku boli slabšie, tento týždeň som sito všetko vynahradil. Alexandra Cvetanovski a Marko Miladinovič sú špičkoví figurkári zo Srbska. Pravidelne sa stretávame na súťažiach (Mošoň, Belehrad). Do svojej databázy som si uložil hneď dve fotografie ich diel. Čo poviete, nie je to úžasné?

Opäť ma teší skutočnosť, že v tomto čísle si sa objavia aj československí modelári. V uplynulom týždni ma opäť ohúril Miloslav J. Hraban so svojim Corsairom.

Hugo Nágel je meno slovenským modelárom dobre známe. Jeho záľuba v automobiloch, a to nielen modelových prináša do jeho práce niečo nové, iné a Hugove modely ma vždy prekvapujú. Tentokrát vytiahol takúto parádu.

Martin Vrba sa rozhodol, že si vyrobí zberač... úplná paráda!

Stephane Dufrene a jeho modely sa v tejto rubrike nachádzali pravidelne. Prečo? Pozrite sa na fotografie nižšie a dáte mi za pravdu.

Roger Hurkmans patrí medzi TOP modelárov sveta. Jeho modely nemajú nič navyše, všetkého akurát a aj tak silno smrdia atmosférou.

Per Olav Lund je zase jednotkou v kategórii diorámy. Teraz pracuje na tomto úžasnom diele. Viac fotografií nájdete TU.

Vždy ma fascinovali modelári, ktorí sa rozhodli urobiť modely podľa historickej fotografie. Barlas Pehlivan tvorí svoj Range Rover Darien Gap 1971.

Stefano Albertini sa takto inšpiroval pri stavbe svojho Churchilla.

Na záver tu máme tradičný report postupu prác na modeli BMP-1 Mariana Bunca. Bez komentára.

Súvisiace články

návrat hore