eastmodels.sk
eastmodels.sk

V Podhalański Festiwal Modelarski Ciupaga 2024, Nowy Targ (PL)

25.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

V Podhalański Festiwal Modelarski Ciupaga 2024, Nowy Targ (PL)

25.05.2024

Zaujalo nás na facebooku 52. týždeň

Pridaný 29.12.2016 | autor Ján Moravčík

Máme tu posledný týždeň v roku 2016. Čas oddychu a pokoja, rovnako tak bilancovania. Posledných pár rokov sa utešujem tým, že dúfam, že ten najbližší rok bude menej hektický než ten predchádzajúci a nakoniec každý rok o takomto čase konštatujem, že bol ešte hektickejší. Je to v mojom prípade určite spôsobené pracovnými povinnosťami v práci, v EASTMODELS, rovnako tak v rodine a v škole. Tento rok sa mi podarilo dokončiť len 2 modely, a to s jedným som sa skutočne vytrápil tak, ako nikdy. Vôbec to ale nevadí, robil som modely keď som mal čas a chuť, teda som sa snažil pri nich zrelaxovať. V dnešnom príspevku si ukážeme modely posledného týždňa a aj keď ich nie je veľa, sú o to kvalitnejšie.

Veľmi ma potešil náš Martin Red Kováč, ktorý po dlhšom čase dokončil svoj model. Aj keď som očakával, že projekt Mausa dokončí, netušil som kedy. Hneď ako som videl fotografie spadol som na zadok, pretože toto je jednoznačne to najlepšie, čo som od Martina videl. Skvelá práca! A som rád, že je Martin opäť späť.

Pri prechádzaní internetu som narazil na modelára s menom Artur Oslizlo. V svojom príspevku prezentoval svoju dokončenú tvorbu v roku 2016. Ja som si uložil do svojho počítača 14 fotografií, ale tým dokončených modelov bolo viac! Čo poviete? Tempo extrémne rýchle, kvalita vysoká hlavne u lietadiel, u toho Stuga by sme vedeli čo to vytknúť.

Posledné dni na facebooku som zaregistroval modelára, ktorý je ukrytý pod menom X15. Neviem síce kto to je, ale práca a výber predlôh ma veľmi zaujala.

Geniálnym spracovaním ma zaujala dioráma od neznámeho autora. V kombinácii s dotvoreným pozadím má neopakovateľnú atmosféru.

Súvisiace články

návrat hore