eastmodels.sk
eastmodels.sk

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024
##

Nasledujúca udalosť

Hobby Model Show 2024, Borský Mikuláš (SK)

04.05.2024

Zaujalo nás na facebooku 39. týždeň

Pridaný 29.09.2016 | autor Ján Moravčík

Týždeň ako sa patrí. Aj takto by sa dal nazvať posledný týždeň na facebooku, kedy sa vrece s fakt zaujímavými vecami roztrhalo. Teším sa, že v spleti zahraničných modelárov sa objavili dvaja modelári z Československa. Prácu prvého si hneď predstavíme. Martin Beneš sa rozhodol si svoj dekál namaľovať ... fascinuje ma takýto typ práce a výsledok Martinovej práce je skutočne fantastický.

Druhým modelárom „od nás“ je Jaroslav Matejček a jeho novodokončený King Tiger. Na Jara musím prezradiť, že sa modelom venuje len pár mesiacov a za tak malú chvíľu urobil obrovský progres. Nebojí sa experimentovať a najmä lepí, lepí, lepí, čo je v začiatkoch to najdôležitejšie.

Pre určitý experiment sa rozhodol aj Roman Volchenkov a pozrite sa ako to dopadlo. Predloha je BMP-2.

Modelár pochádzajúci z Číny, ktorý momentálne žije a pracuje vo Veľkej Británii Wu Bayin je známy svojou kvalitnou prácou. Pravidelne sa o svoje tipy a triky delí s modelármi prostredníctvom svojho fun page.

David Parker včera na facebook „vyhodil“ fotografiu figúrky. Musím povedať, že vyzerá skutočne fantasticky a vedel by som si tohto pána predstaviť pri nejakej československej tatrovke. Čo poviete priatelia?

Vynikajúca figurkárka Oľga Zernina mi konečne potvrdilo moju žiadosť o priateľstvo! Čo to znamená? No hlavne to, že budete mať možnosť vidieť viac fotografií jej dokonalej práce.

Čo tak si postaviť  Zombie bus? Nech sa páči, tu je návod Alexeya Gruzdeva.

Súvisiace články

návrat hore